Reklama

Reklama

Dětská hra

  • USA Child's Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc... hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu... Dobrou noc, Andy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (231)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Jo tak to bylo milé překvapení. V kině to bylo skvělý a mě to moc bavilo :) Rozdíly v tomhle remaku jsou že se tady žádnej vrah nepřevtělí do panenky, ale že je špatně naprogramovaná na místo toho aby si s dětma hrála, tak bude vraždit lidi. Panenka se vlastně jmenuje Buddi, ale Andy mu začne říkat Chucky. Tady pro změnu Chuckyho dabuje Mark Hamill a zní skvěle, aby né když je to jeden z nejlepších hlasů kreslenýho Jokera. No a vzhled Chuckyho je už úplně jinej a horší, to byl divnej ksicht. Dobrá volba pro roli Andyho - Gabriel Bateman mě byl sympatickej. O rok později jsem ho viděl v kině ve filmu Vyšinutý. Jaká postava mě tam fakt srala, byl přítel Andyho matky - Shane (David Lewis). To byl neskutečnej zmrd. Moc jsem si přál aby ho Chucky už zabil a pak se mi to splnilo a jeho smrt byla dobře udělaná :D Takový zmrdi si nezaslouží tak hezký ženy a ještě ženatý, sráč skurvenej, dobře mu tak. Pamatuju jak jsem v kině na něj řval sprostě a pak radostí že chcípnul, jsem záviděl takovýmu zmrdovi že má tak pěknou ženskou a já nic :D Přede mnou seděl jeden kluk se svojí holkou a pak měl na mě nějaký kecy že je to ruší :D Já na ně ať si hledí svýho :D Myslím že jsem ten den v kině byl trochu nalitej :D Proto jsem to tak prožíval :D Gore dobrý, krve neni málo, kamera a střih taky, herecký výkony v pohodě. Líbil se mi i The Buddi Song co nazpíval Mark Hamill a soundtrack byl výbornej. Remake se povedl. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Reboot Dětské hry reflektující aktuální dění od všudypřítomných high-tech zařízení, přes rasismus (watermelon stereotype), až po konzumerismus mileniálů a údajnou podobu panenky s Trumpem. Gore okamžiky ujdou, ale co je to platné, když při budování napětí, atmosféry i humorných vložek evidentně vyndali z Klevberga baterky. Nehledě na to, že ten jediný pravý Chucky z ´88 by tohoto panáčka s vražedným rozhraním přehnul přes koleno, naplácal mu na hardware a pomocí acetylenové svářečky ho poslal vstříc křemíkovému nebi. No Buddi Likes it.. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 5/10 Děj 7/10 Atmosféra 8/10 Efekty 7/10/// PLUS: Chuckyho hlas (Mark Hamill), zvláště v druhé půli morbidní, zvrhlé, napínavé a rovněž moderní provedení je v pohodě, není rušivé, ani hloupé, vlastně skýtá spoustu možných nápadů MÍNUS: v zásadě ale jednoduché a celkově nevyužitý potenciál/// Shrnutí: Rád bych se přiklonil ke čtyřem hvězdičkám, ale chtě nechtě musím srovnávat nejen s původními díly, ale i se současnými horory. V rámci původních filmů se Chucky dočkal moderní inovace, která dává smysl a je tu hodně scén, které mají vysokou úroveň, přesto ale nejsem odvázaný a aktuální Dětská hra se stává pouze jednohubkou, které sluší DVD a obývák./// Celkem 68%/// ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Řemeslně zdařilý příběh ze světa vraždících panenek postrádá, jak tomu je bohužel u řady současných hororů zvykem, napětí a strašidelnou atmosféru. Ty se dostaví až v samotném závěru, což je škoda. Chybí rovněž mystično, které je spojeno s prvním dílem, a tak většina děsu je nahrazena levnými lekačkami. Rovněž samotný Han Solo, tedy Chucky, neoplývá vtipnými hláškami a sarkasmem, jak tomu je v předchozích filmech, a navíc nepůsobí vůbec strašidelně. Ať se snaží udělat sebehrůznější grimasu, vyjde mu nakonec jen komický škleb. Vše tak zachraňují rudé ďábelské oči. Zamrzí i průměrné gore. Ano, dojde na skalpování, jenže očekávaný masakr kotoučovou pilou v přímém přenosu je okleštěn na minimum, a tak ho do kapsy strčí i ukázky z Texaského masakru motorovou pilou 2, kterýžto omladina sleduje a jenž Chuckyho inspiruje. Protože jsem ale čekal větší ptákovinu, dám hezké 3*. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak už od plakátů jsem se tohohle remaku děsně bála, protože prvních pět dílů s původní pannenkou je moje srdcovka a novej Chucky nevypadal zrovna přesvědčivě. Pak přišel nudný remake Řbitova zvířátek a první recenze na novou Dětskou hru a já si tím rozmyslela i návštěvu kina. Dnes na mě za sychravého počasí mrkl z hlubin internetu znovu, tak jsem se rozhodla že mu šanci dám a musím konstatovat, že je mi najednou skoro líto, že jsem kino vynechala. Nový Chucky oproti plakátům v reálu zase tak umělej není a rozhodně legendárnímu sériovému killerovi Charlesovi Lee Rayovi ostudu nedělá, naopak bere si to nejlepší z jeho prvních dvou filmů a doplňuje to o své vlastní moderní nápady, jelikož je asi i velkým fanouškem Black Mirror. A scéna s údržbářem tak působila jako skoro dokonalá reklama na chytrý modem jednoho tuzemského operátora XD. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Italský název tohoto filmu je La bambola assassina, což je v překladu „Zabijácká panenka“. (Lajty)
  • Titulnú skladbu k filmu "The Buddi Song" zložil skladateľ soundtracku Bear McCreary a naspieval ju sám Mark Hamill, ktorý Chuckyho nadaboval. (tXtX)
  • Duchovný otec série Don Mancini vznik filmu verejne kritizoval a bojoval za to, aby nikdy nevznikol. Po internete detinsky rozpútal vlnu nenávisti a denne vyzýval ľudí, aby film bojkotovali. Milióny fanúšikov po celom svete ho slepo poslúchli a snímka tak zbytočne prišla o väčšie zárobky v kinách. Aj napriek nadpriemerným hodnoteniam v recenziách a 45 miliónovým tržbám však film pokračovanie nedostane. Štúdio sa bojí, že sa bude celá situácia s Mancinim opakovať a sequel bude prepadák. Režisér Lars Klevberg sa po premiére vyjadril, že má kopec nápadov na ďalší film, no štúdio to zmietlo zo stola. (tXtX)

Reklama

Reklama