Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (206)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná vánoční pohoda v čele se Santou, který zásadně nedělá "hohoho" a i přes velkou spotřebu vánočních sušenek zůstává fit. Jistě, že zde najdete hromadu svátečních klišé, ale to děcko ve mě jásalo. Efekty byly povedené (moc se mi líbil způsob doručování dárků) a Kurt Russell jako cool Santa ("Nick")válel. Hlavně ve vězení :) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zapomenutelný cukrový film kdyby nebylo milované legendy Kurta Russela. Dětská fantasy, pro dospělé toto pokračování úspěšné jedničky moc určeno není. Proto je moc starý Teddy nahrazen mladším. Digitálních postaviček je zde hodně, ale vánoční kouzlo jsem neobjevil. Santa s manželkou sice srší enegií, přesto působí jako nudný důchodcovský pár. Choreografie muzikálového čísla je rychle sestříhaná s bohatou choreografií. ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že půjde o infantilní rodinný film. Když mi ho však doporučil kamarád, který nemá rád skoro žádný film, tak jsem zbystřil. A ejhle, fakt mě to bavilo. Sice bych Kurta radši viděl v pokračování Útěků, ale role cool ujetého Santy mu šla. Dokonce bych si dokázal představit, že mu scénář popustí uzdu ještě víc, ale chápu, že už by se muselo jít s ratingem nahoru. Příjemné překvapení. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Největší vánoční překvapení, jaké jsem za poslední roky viděla! Trochu mě po shlédnutí filmu mrzelo, že jsem čekala do dalšího roku než jsem se na film podívala. Bála jsem se totiž, že mě to zklame, ale nakonec jsem byla opravdu hodně nadšená! Jestli Santa vůbec někde existuje, tak pevně věřím, že je to Kurt Russell, nejlepší filmový Santa všech dob. Dokonce i hlavní dvojice dětí mi byla velmi sympatická. Příběh je originální, moderně zpracovaný, ale ne zase natolik, abyste si ťukali na hlavu. Má to obrovskou vánoční atmosféru, emoce, napětí, honičku a taky Santovu vězeňskou píseň. Konec s paní Clausovou byl jen třešnička na dortu a já budu doufat, že jestli se vážně natočí chystané pokračování, tak tam manželská dvojice Clausů dostane větší prostor. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Je to hodně pro děcka, hodně takové rodinné, místy už příliš sladké a dojemné, ale to asi u takového vánočního filmu musí být, takže docela dobry. Santa je takový akční, žádný obtloustlý nemotorný děda. Docela mi tam vadila ta holčička co pořád musela běhat s kamerou, aby měla o Santovi důkaz. Mimochodem dárky ale Santa rozděloval pouze po USA. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama