Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (206)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Teddy (Judah Lewis) a Kate (Darby Camp) spolu nevycházejí zrovna nejlépe, ale to se v brzké době změní, protože zažijí neuvěřitelné vánoční dobrodružství... Kurt Russell byl jako Santa Claus fajn. Tenhle film dokáže zvednout dobrou náladu a přinést vánoční svátky do obývacího pokoje i mimo sezónu. (Netflix) ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Svěží rodinná zábava s Kurtem Russellem v hlavní roli Santy Clause. Bavil jsem se, Santa byl cool a děti nebyly přehnaně otravný. Navíc je tam krásně vysvětleno, jak to Santa všechno stíhá s povedeným efektem k doručování dárků. Celkově je to takovej příjemnej vánoční film nesoucí klasická poselství o duchu Vánoc a Kurt Russell byl jako Santa perfektní. Plus rozhodně za humor, akci, dojemné chvilky a pozitivní pocit. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Columbusov vplyv z producentského kresla cítiť a pre deti to bude zrejme fajn. Prvá polovica sa zdala fajn aj mne. Vtedy sme mali len 1 fantasy prvok vsadený do reálneho sveta a film nebol vyslovene štylizovaný pre dospelých ani pre deti. Po tom ako sa pozrieme do vreca, Santa odhalí XY svojich vychytávok a trikov a zaspievame si vo väzeňskej cele, je jasné na ktorú stranu sa film prikloní. Russell ako Santa Claus obstojný, film má vianočnú atmosféru a je dostatočne hravý a živý aby sa pri ňom detská cieľovka nenudila. Na mňa však tieto moderné rozprávky-nerozprávky nie sú a záver bol už tak sladučký a detský, že som ani nemal chuť ho dopozerať. 40% ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Chci v 70 vypadat stejně dobře jako Goldie. Začátek byl hodně fajn a pak to malinko upadlo po tom co se Santa dostal do vězení. I tak se jedná o povedenější každoroční vánoční film. Kurt Russell je prostě frajer ať už hraje cokoliv. Neštvalo mě to jako jiné filmy a za to si to tu jednu navíc zaslouží. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době povedená vánoční komedie pro celou rodinu, která je přece jenom spíš pro mladší publikum, ale díky sympatickýmu hereckýmu obsazení v čele se Santou Plisskenem Russellem, pohodový atmosféře, spoustě vtipných scén, chytlavému hudebnímu číslu a animovaným elfům s násilnickými sklony určitě stojí za zhlédnutí i pro ty starší, kteří mají rádi Vánoce a americké vánoční filmy. Závěrečné cameo se dalo sice očekávat, ale i tak potěšilo. Určitě si film zařadím na seznam pro opakované zhlédnutí v průběhu dalších vánočních svatků. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Pinewood Toronto Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (Rominator)

Reklama

Reklama