Reklama

Reklama

Princezna z cukrárny

  • USA The Princess Switch (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná chicagská cukrářka a dáma, která se má stát princeznou, zjistí, že vypadají jako dvojčata. A tak se domluví, že si na Vánoce vymění role. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

JenYu 

všechny recenze uživatele

Do příchodu hraběnky Margaret na scénu to bylo úplně stejné (tzn. stejně nudné) jako všechny ostatní romantické filmy. Pak se však děj zapletl a nuda zmizela. Samozřejmě, že hromada klišé byla stejně obří jako dorty v pekařské soutěži, ale vlastně to nebylo úplně marné. S lepší výpravou a méně otravnými vedlejšími postavami (tím myslím především tu malou holčičku, sluhu a kouzelného dědečka) by to ale bylo ještě lepší. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Definujte si sami pro sebe “kýč”. Hotovo? Tak to je přesně tenhle film. Kýčovitý kýč od začátku do konce. A ono by mi to ani nevadilo, protože hlavní hrdinové byli celkem sympaťáci a našlo se i pár fajn momentů. Bohužel to definitivně zazdil ten konec... Jak to dopadne, to bylo jasné od začátku. Ale tvůrci se asi trochu moc našňupali cukru a přepískli to. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tam, kde sa objaví Vanessa Hudgens, nemôžeme očakávať žiadne kinematografické dielo svetoborných rozmerov. Toto je film, ktorý môžeme označiť ako typický. Typický vianočný film, typický film o zámene rolí, typicky film s romantikou, typické čierno-biele postavy, samozrejme tu nehovoríme o farbe pleti, ale o charakteroch. Od začiatku do konca je jasné, ako to dopadne. Vianočná atmosféra je plusom, postava nesympatickej Hudgens dokonca vo zdvojenej roli je mínusom. Vzhľadom na produkciu Netflix som bol vďačný aspoň za dostatočný pomer heterákov v populácií. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z množstva nespočetných klasických šablón vianočných "zázračných" rozprávok. Miestami to bolo naozaj neuveriteľne infantilné a naivné, ale nemôžem si pomôcť - sálala z toho naozaj príjemná feeling good energia. Vanessa Hudgens je celkom sympoška, a túto dvojrolu zvládla vcelku fajn. Ale ten príbeh bol naozaj prostoduchý, taká rozprávočka pre vekovú kategóriu 8-12 rokov. Každý vedel ako to celé skončí, takže by bolo obrovské prekvapenie, keby sa táto šablóna skončila inak. Ten záver, ako sa všetci bez problémov ihneď zmierili s tým, že princezná a cukrárka sa vymenili, to je fakt na smiech. Každopádne, hoci sa človek pri tom nenudil, aj tak je to len taký vianočný priemer, bez prekvapenia. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Upozorňuju, že na 4 hvězdy to fakt není, ale jelikož jsem očekával totální tragédii, tak mě ten film opravdu mile překvapil. Povedených a milých vánočních filmů je zoufale málo, o to víc tahle příjemně plynoucí pohádka se skvělou Vanessou potěšila. Takže film ukládám na exterák a za rok na Vánoce ho opět vytáhnu :) 70% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Většina filmu se natáčela v Rumunsku ve městě Carei. Na scény ze zámku byl využit zámek Károlyi. (Ganka)

Reklama

Reklama