Reklama

Reklama

Pátek třináctého 2

  • USA Friday the 13th Part 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Worhees - o kterém si všichni mysleli, že se utopil v Crystal Lake - se vrací s obrovským arsenálem zbraní a mstí se neznámým lidem, kteří táboří u jezera. A začíná hrůzostrašná podívaná! Pět let po masakru rozpoutaném v nově otevřeném prokletém táboře Křišťálové jezero šílenou Pamelou Voorhees, nesmyslně mstící nešťastné utonutí svého syna Jasona, je zprovozněn sousední tábor. Jenže Jason nezemřel a nezemřela ani žízeň jeho matky po pomstě na nové generaci táborových vedoucích a každém, kdo se motá kolem. Začíná další bouřlivá noc u Křišťálového jezera a s ní další hrůzná jatka. Pokračování úspěšného kempařského slasheru Seana S. Cunninghama debutujícího Steva Minera. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (278)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostá příšernost.Klasická ukázka děravého scénáře brutálního béčka z 80sátých let.Jsem béčkař,ale razím heslo i béčko se musí umět a musí v sobě něco mít.Žádná atmosféra,příšerná hudba...fakt příšerná,tupé dialogy,nezáživné smrti,Jason v hadru na hlavě...těch lidí k zabití...těch možností!A čeho se dočkáme?Ničeho :-) 1* hvězdu za slide vozíčkáře a Jasonovo proběhnutí před autem.Jinak další důkaz toho,jak trapná série tohle je. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, s porovnáním s prvním dílem bych to viděl jako skok dopředu. Sešla se nám tu moc pěkná sestava, zvláště ta ženská část, a tak bylo na co koukat. S jejich hereckým uměním to bylo sakra horší. Ale s tím si tvůrci hlavu nelámou o to tady nejde. No, ale ten konec. On se vážně nechal zmlátit od ženský? To si říká vrahoun. Ani si nedovedete představit, jak u mě klesl. Ten konec byl dementní. Kdyby nakonec všichni chcípli, tak bych se vůbec nezlobil, ba dokonce bych byl rád. Jo a ještě mě docela naštvalo, že něco více než polovina lidí z nepochopitelných důvodů odjela do města a vyhla se tak potenciálnímu masakru, který mohl být gigantických rozměrů. Lepší než první díl, ale s hodnocením zůstanu u * *. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Ne tak propracovaný jako jednička, ale podle mě zábavnější a to hlavně kvůli Jasonovi, kterej naplno využil hojnej počet táborníků a vraždí je tam všim co má zrovna po ruce, přičemž nejoblíbenější má samozřejmě mačetu, ale nepohrdne ani sekerou nebo nějakým kopím, navíc to celý podporuje dobrá hudba a osvědčený lekačky. Super slasher ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Mimořádně povedený sequel dnes už legendárního seriálu. Vraždící mamka je pod drnem a tak se o svoje první slovo hlásí neposedný synek Jason, který hodlá oprášit zašlou slávu Krvavého tábora. Zpočátku si jen oťukává terén a schovává se v křovinách, ale jakmile nadejde noc, všechna ta nadržená mládež to má jasně spočítaný. A nejen ta. Mladý Voorhees neni totiž vybíravý a zmasakruje jak šerifa, tak i toho Bláznivýho Ralpha. Jason je zkrátka kolík i s pytlem přes hlavu. Puberťáci souloží a umírají, atmosféra cáká na všechny strany a Bloody chrochtá blahem. Nedílnou součástí série se stává Manfrediniho hudba, bez jehož ústředního motivu "kill kill kill, mam mam mam" by to zkrátka nebylo ono. Přesto je pro mě dvojka "jenom" odrazovým můstkem pro následující a dvě naprosto perfektní pokračování. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Konečně se objevuje můj vzor. Trvá to,než se ukáže a ještě s pytlem na hlavě a chová se jako malé dítě,ale co se dá dělat,je to dement z lesa. A to více je tenhle díl zajímavější,zvláště,když třeba nijak neznáte Jasona,ale myslím,kdo by ho na csfd neznal je to veliké překvapení. Tak trochu jako první díl,ale máme tu Jasona.Konečně! ()

Galerie (141)

Zajímavosti (38)

  • Bláznivý Ralph (Walt Gorney) se v původním scénáři jmenoval Ralphie Ratboy. (prokda)
  • Paul (John Furey) u večeře řekne, že mají jen dvě auta. Červené patří Ginny (Amy Steel) a černé Jeffreymu (Bill Randolph). Obě auta odjíždějí do města. Poté se Ginny s Paulem vrací v červeném voze. O několik minut později se přitom Ginny snaží dostat do třetího žlutého auta. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama