Reklama

Reklama

Pátek třináctého 2

  • USA Friday the 13th Part 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Worhees - o kterém si všichni mysleli, že se utopil v Crystal Lake - se vrací s obrovským arsenálem zbraní a mstí se neznámým lidem, kteří táboří u jezera. A začíná hrůzostrašná podívaná! Pět let po masakru rozpoutaném v nově otevřeném prokletém táboře Křišťálové jezero šílenou Pamelou Voorhees, nesmyslně mstící nešťastné utonutí svého syna Jasona, je zprovozněn sousední tábor. Jenže Jason nezemřel a nezemřela ani žízeň jeho matky po pomstě na nové generaci táborových vedoucích a každém, kdo se motá kolem. Začíná další bouřlivá noc u Křišťálového jezera a s ní další hrůzná jatka. Pokračování úspěšného kempařského slasheru Seana S. Cunninghama debutujícího Steva Minera. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (278)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, s porovnáním s prvním dílem bych to viděl jako skok dopředu. Sešla se nám tu moc pěkná sestava, zvláště ta ženská část, a tak bylo na co koukat. S jejich hereckým uměním to bylo sakra horší. Ale s tím si tvůrci hlavu nelámou o to tady nejde. No, ale ten konec. On se vážně nechal zmlátit od ženský? To si říká vrahoun. Ani si nedovedete představit, jak u mě klesl. Ten konec byl dementní. Kdyby nakonec všichni chcípli, tak bych se vůbec nezlobil, ba dokonce bych byl rád. Jo a ještě mě docela naštvalo, že něco více než polovina lidí z nepochopitelných důvodů odjela do města a vyhla se tak potenciálnímu masakru, který mohl být gigantických rozměrů. Lepší než první díl, ale s hodnocením zůstanu u * *. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Alebo Piatok trinásteho 2: Čakanie na záver filmu. Ten dokázal byť aspoň trochu napínavý a ukázal obidve Jasonove tváre... Prvá hodina bola však o ničom. Drvivá väčšina vrážd prebehla na jeden dotyk, čo je, slasher-neslasher, nuda. Videné v rámci Season Challenge Tour (Halloweenský špeciál). ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostá příšernost.Klasická ukázka děravého scénáře brutálního béčka z 80sátých let.Jsem béčkař,ale razím heslo i béčko se musí umět a musí v sobě něco mít.Žádná atmosféra,příšerná hudba...fakt příšerná,tupé dialogy,nezáživné smrti,Jason v hadru na hlavě...těch lidí k zabití...těch možností!A čeho se dočkáme?Ničeho :-) 1* hvězdu za slide vozíčkáře a Jasonovo proběhnutí před autem.Jinak další důkaz toho,jak trapná série tohle je. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Takto to má byť. Mamičku treba pomstiť. Po hroznej jednotke prichádza nabušená, atmosferická, režisérsky nadpriemerná vyvražďovačka, kde Jason nemilosrdne a bez absolútneho zaváhania masakruje každého koho stretne hlavne obľúbenou mačetou. Skvelá kamera, strih a hudobný motýv z hohoto dielka robia skvelí hororový zážitok. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Solídna vyvražďovačka, kde to Jason konečne rozbehol. Síce väčšina killsov je v štýle jednotky - obete zabíja kameraman :), ale majú šťavu. Obliečka z vankúša skôr rozosmeje, ale film ako celok dobre nakopol sériu. Miner úspešne odštartoval Jasona, aby o niekoľko rokov ešte vydarenejšie vzkriesil Michaela(H20). No skrátka chlapík, čo sa vyzná... ()

Galerie (141)

Zajímavosti (38)

  • Když tvůrci požádali Adrienne King, aby si zopakovala roli Alice z prvního filmu Pátek třináctého (1980), řekla, že chce být na plátně jen krátce, protože ji pronásleduje posedlý fanoušek, který se vloupal do jejího bytu, a ona se bojí o svůj život. Herečka veškeré své scény natočila během dvou dnů. (cinemag)
  • Bláznivý Ralph (Walt Gorney) se v původním scénáři jmenoval Ralphie Ratboy. (prokda)

Reklama

Reklama