Reklama

Reklama

Jason je znovu zpátky a má už svoji legendární hokejovou masku. Tentokrát, ale nebude fyzická likvidace jednotlivých ubožáků rušící Jasonův klid až tak jednoduchá jako v díle předchozím. Kempaři totiž nejsou jenom nějací, i veverkou k smrti vystrašení studentíci, ale dosti otrlý členové motocyklového gangu. Jason se tedy bude muset hodně snažit, aby popostrčil čísla svého "bodycountu" o nějakou tu cifru směrem vzhůru. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (261)

tron 

všechny recenze uživatele

Sprievodca hrôzy zostáva na slobode. Steve Miner dostal medzi dvojkou a trojkou porážku. Inak si neviem vysvetliť razantný prepad kvality a atmosféry. Jason Voorhees síce prvýkrát v ságe dostáva kultovú hokejovú masku, ale čo z toho, keď 3-D trojka je taká zlá, ako len sequel slasheru môže byť? Nevýrazné a málo vyzlečené postavy, tupý kosič Jason (zbavený tajomstva), triviálna výprava, priemerné vraždy. Pocit ohrozenia prostredníctvom vtieravej kamery zmizol a mrazivé gore takisto nikde nie je. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co se snímku „Pátek třináctého 3“ nemůže upřít, to je ono jedno privilegium, které se zde skrývá. Jedná se o privilegium v rámci série, a to skutečnost, že si zde Jason poprvé nasadí brankářskou masku, kterou má pak i po zbytek série a kterou se konečně stal opravdu ikonickým a snadno zapamatovatelným. Je to ale snad jediná věc, proč má cenu tenhle film v rámci série zmiňovat. To je docela škoda. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Jason dostal od scenáristov novú partiu na porážku ( extrémne nesympatickú), od producentov 3D ( tie kompozície silou mocou do priestoru sú hrozne rušivé) a od režiéra prvýkrát svoju legendárnu hokejovú masku. Ale všetci mu okrem toho nejako opäť zabudli pribaliť dobrý film.4/10 trikrát a dosť. na ďalší diel nemám silu ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Miner se poučil z chyb, kterých ve druhém díle nasekal jako malý školák, a jeho jedinou slabinou se tak v tomto filmu stává neovládnutí tempa (rozvleklý úvod, natahovaný závěr). Jason konečně nasadil brankářskou masku a taky konečně naplňuje legendy, jimiž je opředen. Vražedné momentky jsou efektní, ba přímo výstavní (harpuna), ale lajna scénáře předepsala kill list v předvídatelném balení, což nakonec (společně s otravným epilogem) nutí zadržet barometr hodnocení na střízlivější cifře, než je absolut. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

S tých mnohých častí ktoré sa natočili o tomto zabijakovi si pamätám iba na dve na túto tretiu časť a na šiestu. Jason siv tejto časti konečne odkladá pytlík s hlavy a nasadzuje si svoju hokejovú masku. výborné originálne zabíjanie slušná réžia. Po tomto filmu sa už Jason stal zombie pretože po takej krutej smrti by to už nikto neprežil. ()

Galerie (136)

Zajímavosti (29)

  • Amy Steel, která ztvárnila postavu Ginny ve filmu Pátek třináctého 2 (1981), byla nabídnuta možnost zahrát si stejnou roli i ve třetím pokračován. Herečka ale roli odmítla. (Stocki)
  • Chris (Dana Kimmell) Rickovi (Paul Kratka) říká: "It's hard to believe The Wild Bunch is already in bed“ (Těžko uvěřit, že divoká banda je již v posteli). Jde odkaz na western Divoká banda (1969). (Stocki)

Reklama

Reklama