Reklama

Reklama

Dycky Sunderland - Série 3

(série)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2024, 2 h 9 min (Minutáž: 42–44 min)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Sunderland zoufale potřebuje postavit na nohy. Do klubu proto přijde nový trenér, který ho má vytáhnout do vytoužené druhé ligy. (Netflix)

Recenze (13)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom čtyřletém půstu jsem si napřed poctivě sjel první dvě série znovu, abych byl nakonec tou třetí spíš nemile překvapený. 3 díly jsou fakt málo. Jede se tu možná až moc v kvapíkovém tempu a přitom si mi zdá, že se nic moc člověk nedozví. Teda až na fakt, že se tu jedná už o další změnu majitelů (kazdá série jiný vlastník, manažer, trenér) a vztah si tu vlastně člověk může udělat jen ke kuchařce, která zůstala asi jediná z první série. 6/10 ()

borec999 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie, že by som konečne úspech Sunderlandu neprial, akosi som ho však nedokázal plne precítiť. Všetko v tejto sérii je totiž veľmi skratkovité, uponáhľané a zjednodušené, stopáž 2 hodín je žalostne málo. Ak by som to bral ako dodatok k 2 sériám, tak fajn. Ak by som nato nahliadal ako na plnohodnotnú sériu, tak je o triedu slabšia než prvé dve. 3* ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až zpětně sem se dozvěděl, že třetí (a poslední) série tohoto výborného dokumentu vznikla až po prosbách a tlaku fanoušků a je na ní bohužel vidět že je šitá hodně horkou jehlou. Závěr je sice hodně emotivní, ale na rozdíl od prvních dvou sérií se tady všechno bere letem světěm a konečně ne tolik depresivní sezóna klubu se tady vyloženě přesprintuje. A to je škoda, protože potom co diváci dostali dvě parádní řady kde se míchal sportovní dokument se sociální sondou, tady se toho za tři epizody tolik nestihne ( a nebo se toho naopak stihne strašně moc)…75% ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U řeky, na které se stavěly lodě, se pořád hraje bojovný fotbal a ještě alespoň jednou se o něm udělal dokumentární seriál. Bohužel jde tentokrát spíš o minisérii, která to, co mě vždycky bavilo nejvíce, tedy vzestupy a pády tabulkou napříč celým ročníkem, vměstnává přibližně do poloviny jediné epizody. Zbytek je věnován dalším víceméně anonymním obyvatelům a samozřejmě i oněm vymodleným zápasům o všechno. Jedná se tak o zdaleka nejslabší kapitolu sunderlandské kroniky, která většinu času působí vyrobená až trochu na sílu a čistě pro potěchu naléhajících fanoušků, což mě těší. Bohužel radost z tvorby je na první i druhý pohled pryč a body získává jen síla sportovního sentimentu, překvapivě přirozený pocit logického uzavření cyklu a zvrat, který by ve filmu působil přehnaně, ale tady ho napsal sám život. ()

baribal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uzavřená kapitola nejlepšího sportovního seriálu na pokračování. Roy Keane nedorazil a tak končíme jen po třech dílech, nicméně i tak se jedná o kvalitní jednohubku a pro fandy naprostá povinnost. Potěšilo, že fanoušci z minulých sérií jsou i zde a máte tak pocit že se vracíte do klubu, který dobře znáte. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama