Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (79)

xLIGHTx 

všechny recenze uživatele

Obával som sa, že po Alibi.com už nedokáže Philippe Lacheau vyprodukovať kvalitatívne obdobnú komédiu a bude to len horšie. Mýlil som sa. (Naviac, našťastie s pomerne dobrými ohlasmi nedávno v kinách bežala jeho novinka Super-héros malgré lui ;). P. Lacheau a Elodie Fontan, ktorí údajne tvoria pár aj v reále a chémia medzi nimi v snímke funguje veľmi dobre, opäť spravili kvalitnú, netrápnu, neprimitívnu bláznivú komédiu, s dobrým ústredným nápadom a s pečaťou príjemnej romantiky. Pre publikum veľmi vďačná kombinácia. Gagy a fóriky sú doplnené a podkreslené s akurátne zvolenými melódiami a songami. Za štyri a pol dávky zo séra lásky, ehm, teda štyri a pol hviezdy. ;) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Tentokrát Lacheau uplně nevymýšlel vyloženě svuj projekt a nechal inspirovat japonskou komixovou předlohou. Ale i přesto dokázal nakroutit fakt vtipnou akční komedii s vlastnim rukopisem. Jako vždycky u jeho bijáků se na rating u vtípků příliš nehledí (nahota, sexismus apod.), což je velice příjemnym zpestřenim v poslední době stále korektnější žánrový konkurence. Hned u několika vtípků jsem se pořádně od srdce zasmál a akční scény se taky vcelku povedly. Hluchejch míst moc neni a obě žánrový polohy (komedie a akce) solidně fungujou. V rámci žánru rozhodně solidní nadprůměr, čtyři hvězdy. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Za mě trochu netradiční Francie, která tasí slušnou akčňárnu kříženou s komedií a je to poměrně dost troll film pro diváky s podobným vkusem. Má to kopu vtipů, dostatečně poutavou hlavní linii o honbě za ukradeným parfémem, který ostatní donutí se do vás zamilovat, a situace, které příběh přinese, jsou často nečekaně originální a hlavně dost zábavné. Možná škoda, že je film dobrý po celou dobu, a tak nepřinese žádnou výraznější scénu, kvůli které by se film dal hlouběji zapamatovat. Dost slušný kousek. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Bláznivá Francúzka akčná komédia s nemalou dávkou humoru, zábavných scén a paródií. P. Lacheau / E. Fontan connection opäť funguje, ale celý film príde trošku slabší ako ich predchádzajúca spoločná (Alibi na klíč). Každopádne film určite pobaví po náročnom dni. P.S.: Malá scéna pre Pamela Anderson. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Tak na Lacheauovy komedie to bylo dost slabý a kdo ví, jestli to potěší fandy původního City Huntera. Skoro žádný balónky a to tam bylo hezkých slečen dostatek :-), Nicky tam na žádný baby nic nezkouší, prostě nuda, byť chápu, že část filmu ani nemohl :-) (nicméně marné pokusy o MOKKORI mohly udělat film zábavnější) . Jen si tam častěji dobírá Lauru (Kaori) a to je vše. Už aby byl venku aspoň ten celovečerní animák City Hunter z letoška. Ještě má todle přijít do českých kin, ale pochybuju, že to bude mít vůbec úspěch. A navíc to možná zničí dabingem paní Veselá, co dělala předchozí Lacheauovy filmy a nechápe francouzský humor a propadák roku bude na světě. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (24)

  • Na začiatku filmu si Laura (Élodie Fontan) odfotí číslo pod „kódom“, pomocou ktorého ich zákazníci kontaktujú. Kód „X Y Z“ odkazuje na názov prvej epizódy anime City Hunter (1987–1991). (Raccoon.city)
  • Natáčení začalo 21. května 2018 a skončilo v srpnu 2018. Trvalo celkem čtrnáct týdnů, což je pro francouzskou komedii docela vzácné. Scény se natáčely na letišti Nice-Côte d'Azur, v Monaku, Paříži a Île-de-France. (bianci)
  • Élodie Fontan (Laura) spomína na natáčanie: "Dala som postave Laury trochu jemnosti. Chcel som, aby bola s Nickym (Philippe Lacheau) veľmi milujúca a veľmi ochranárska, pravdepodobne viac ako v animovanom seriáli. Vlastne si myslím, že som ju obmäkčila a urobila vyváženejšou." (Raccoon.city)

Reklama

Reklama