Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (78)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jestli někdo dokáže v současnosti vytvořit komedii,která navazuje na tradici toho nejlepšího co ve Francii vznikalo a navíc nemá tendenci uchylovat se k lacinému humoru,pak je to právě Philippe Lacheau.Ani NIcky Larson není výjimka a podobně jako jeho ostatní kousky šlape jak má.Samozřejmě ani tentokrát si neodpustil něco lehce na hraně,ale funkční humor stále vítězí.Velkým plusem Lacheauových filmů je pak nejen velmi dobrá technická stránka,ale i to, že fungují nejen jako komedie,ale při odmyšlení si humoru by fungovaly i v rámci jiných žánrů.Larson by třeba díky slušným akčním scénám a celkem klasické zápletce v pohodě fungoval jako polobéčkový akčňák,jaké nám servíruje třeba Luc Besson.A to v dnešní době zase není úplně málo...75% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zase fail prekladačov u distribútora. Zjavne to ani nevideli, lebo amatér nebol. Lašóóó, pí si to a toč aj naďalej. Cítim z teba, že nie si úplny kokot, vieš si urobiť srandu, necpeš všade zberačov a s tou cicou vám to ladí. Pokiaľ nemá tie divné vlasy, vtedy vyzerá zle. Takže si jeden z mála tvorcov, ktorého komédie sa dajú pozerať, dá sa tam zasmiať, máš skvelú kameru a strih a nesereš sa do politiky. Udrž si to! 3 z 5 ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Za mě trochu netradiční Francie, která tasí slušnou akčňárnu kříženou s komedií a je to poměrně dost troll film pro diváky s podobným vkusem. Má to kopu vtipů, dostatečně poutavou hlavní linii o honbě za ukradeným parfémem, který ostatní donutí se do vás zamilovat, a situace, které příběh přinese, jsou často nečekaně originální a hlavně dost zábavné. Možná škoda, že je film dobrý po celou dobu, a tak nepřinese žádnou výraznější scénu, kvůli které by se film dal hlouběji zapamatovat. Dost slušný kousek. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Tohle je velká zábava. Philippe s Tarekem mě nemůžou zklamat a jejich ztřeštěné komedie žeru. V téhle nepěkné, temné, totalitní době obzvlášť potěší dobrá akční komedie se spoustou geniálních vtípků a situací. Nasmála jsem se fakt hodně a to je potřeba, jako sůl. Doporučuji všem na zvednutí nálady. Francouzi nezapomněli točit filmy pro pobavení a to je moc dobře. Byly doby, kdy neměli konkurenci. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Bláznivá Francúzka akčná komédia s nemalou dávkou humoru, zábavných scén a paródií. P. Lacheau / E. Fontan connection opäť funguje, ale celý film príde trošku slabší ako ich predchádzajúca spoločná (Alibi na klíč). Každopádne film určite pobaví po náročnom dni. P.S.: Malá scéna pre Pamela Anderson. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (24)

  • Natáčení začalo 21. května 2018 a skončilo v srpnu 2018. Trvalo celkem čtrnáct týdnů, což je pro francouzskou komedii docela vzácné. Scény se natáčely na letišti Nice-Côte d'Azur, v Monaku, Paříži a Île-de-France. (bianci)
  • Élodie Fontan (Laura) predtým, ako začala s projektom, si znova pozrela väčšinu animovaných epizód a nikdy jej neušiel Laurin vzhľad: na pódiu, počas obedňajších prestávok alebo pri mejkape. Bola rada, že sa zakaždým vrátila k epizóde, aby našla ten správny tón alebo napodobeninu svojej postavy. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama