Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (78)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Ak som sa kedysi s chutou zasmial na Lesliem alebo Sheenovi alebo na Abrahmsovi s Proftom ci dokonca nakove, musel som sa aj na tom. Francuzske horuce strely ci Frank Drebin sice nema potencial zaujat dejovou linkou, ale sitcomove sceny, jednotliva kompozicia scen s absurdnym humornym stredobodom su vyborne, svieze, miestami neopozerane. Nesustredi sa to na grcanie prdenie, blondiny, ale len kusok bitiek, sexu, fantazie. Odbavite sa dobre. (Videne 2.5.2021, Joj) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Postava Nicky Larsona je zde vykreslena jako šovinistický, sexuální maniak, a já se na rovinu přiznávám, že už dlouho jsem si jakoukoliv filmovou postavu neoblíbil tak moc a tak rychle, jako právě tohoto ze řetězu utrženého nadržence, a to nejen kvůli tomu, že tu představuje právě takového šílence, ale hlavně kvůli tomu, že je zároveň i kurevsky vtipný, zábavný a sympatický a prostě to je jen jeho jedna velká one man show, kterou jsem tedy zrovna od frantíku vážně nečekal, ale Philippe Lacheau si zde s veškerými pravidla a mantinely vytřel prdel a skutečně tu servíruje nekompromisně vtipnou jízdu, která ovšem překvapivě funguje i v dalších ohledech, jako je akce, která je přehledná, dynamická a nečekaně nápaditá, dále pak dokáže zaujmout i zápletkou, která sice není zrovna originální, na druhou stranu je ale svižná a disponuje opravdu mnoha parádními scénami a momenty, a v neposlední řadě k oné celkové zábavnosti nemalou měrou přispívají i ostatní postavy a jejich herečtí představitelé, které lze označit též za skutečně výrazné a rozhodně nenudící figurky. Mě zkrátka tento francouzký úlet naprosto odrovnal, má koule, má styl, bavil jsem se jako totální úchyl od první do poslední minuty, postava Nicky Larsona je geniální, a i když je jasné, že upnuté publikum se to bude snažit celé nekompromisně znemožnit, potenciální divák by se tím neměl nechat odradit, byla by to totiž chyba. Perfektní zábava! ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Jsem hodně rozčarovaná z toho, že už i ve Francii se točí nevkusné sexistické komedie. A taky se fakt nedokážu popadat za břicho při pokusu o vtip, kdy jeden z divnotýpků chce zahřát prochladlého křečka v mikrovlnce, aniž by mu došlo, že to nepřežije a pak se strašně diví, když dojde k jeho vznícení. Pokud humor takto zoufalým způsobem pokulhává, mohli si tvůrci dát alespoň trochu záležet na vystavění kloudného příběhu, který bohužel absentuje. Ba dokonce ani hudební doprovod mě ničím neoslovil. (35%) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Len vo Francuzsku vedia natocit taku mega-blaznivu komediu,Philippe Lacheau je zarukou skvelej zabavy,presvedcil som sa o tom uz parkrat,vela vtipnych situacii,vyborna kamera ci hudba a tie spomalene zabery boli uplne cool,k tomu vsetkemu nadherne francuzske zeny,no co si clovek moze viac zelat,parada po kazdej stranke...:-) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Tentokrát Lacheau uplně nevymýšlel vyloženě svuj projekt a nechal inspirovat japonskou komixovou předlohou. Ale i přesto dokázal nakroutit fakt vtipnou akční komedii s vlastnim rukopisem. Jako vždycky u jeho bijáků se na rating u vtípků příliš nehledí (nahota, sexismus apod.), což je velice příjemnym zpestřenim v poslední době stále korektnější žánrový konkurence. Hned u několika vtípků jsem se pořádně od srdce zasmál a akční scény se taky vcelku povedly. Hluchejch míst moc neni a obě žánrový polohy (komedie a akce) solidně fungujou. V rámci žánru rozhodně solidní nadprůměr, čtyři hvězdy. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (24)

  • Élodie Fontan (Laura) povedala, že si svoje prirodzené dlhé blond vlasy odmietala ostrihať, a tak musela nosiť gaštanovo červenú parochňu, aby vyzerala ako jej komixová predloha. Priznáva, že to bolo niekedy dosť náročné nosiť túto parochňu aj v 40-stupňových teplotách, počas ktorých sa natáčalo. (Raccoon.city)
  • Keď sa Laura (Élodie Fontan) na konci filmu nasprejuje Cupidovým parfumom, hudba je podobná skladbe Hansa Zimmera „Injection“ s Lisou Gerrard, ktorá bola použitá v Mission Impossible 2 (2000). Vo filme ide aj o červenú tekutinu (vírus), ktorá sa podobne prezentuje v priehľadnej tube, ktorá má tiež svoj protijed, ako aj obetovanie jednej z dvoch postáv v podobnej scéne. (Raccoon.city)
  • Natáčení začalo 21. května 2018 a skončilo v srpnu 2018. Trvalo celkem čtrnáct týdnů, což je pro francouzskou komedii docela vzácné. Scény se natáčely na letišti Nice-Côte d'Azur, v Monaku, Paříži a Île-de-France. (bianci)

Reklama

Reklama