Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (80)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Sice jednoduché, ale přitom žánrově naprosto čisté. Akční scény, kamera, střih-za to by se nemusel Hollywood stydět. Navíc je to odlehčené, a ztřeštěné, ale přitom ne hloupé a některé vtipy jsou prostě ultimátní. Obsazení fajn, dlouhé akorát. Tahle partička má sice výkyvy v kvalitě humoru, ale tohle se povedlo. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Tohle je velká zábava. Philippe s Tarekem mě nemůžou zklamat a jejich ztřeštěné komedie žeru. V téhle nepěkné, temné, totalitní době obzvlášť potěší dobrá akční komedie se spoustou geniálních vtípků a situací. Nasmála jsem se fakt hodně a to je potřeba, jako sůl. Doporučuji všem na zvednutí nálady. Francouzi nezapomněli točit filmy pro pobavení a to je moc dobře. Byly doby, kdy neměli konkurenci. ()

Reklama

Raccoon.city 

všechny recenze uživatele

Elodie Fontan je v tomto filme neskutočne sexy. Jej úžasný herecký prejav je neprehliadnuteľný. Mala by si ponechať takú vizáž, ako v tomto filme sekne jej to viac ako blond dlhé. Scéna s výťahom a jej červenými šatami je bezkonkurenčná. V tomto filme dostala zatiaľ najviac priestoru, čo sa týka jej natáčania z francúzskeho komediálneho súboru  La Bande à Fifi ( Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Tarek Boudali, Julien Arruti.). Škoda, že v ďalších filmoch s touto skupinou nedostáva toľko priestoru a nevyužíva sa jej úžasný herecký potenciál. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Tak na Lacheauovy komedie to bylo dost slabý a kdo ví, jestli to potěší fandy původního City Huntera. Skoro žádný balónky a to tam bylo hezkých slečen dostatek :-), Nicky tam na žádný baby nic nezkouší, prostě nuda, byť chápu, že část filmu ani nemohl :-) (nicméně marné pokusy o MOKKORI mohly udělat film zábavnější) . Jen si tam častěji dobírá Lauru (Kaori) a to je vše. Už aby byl venku aspoň ten celovečerní animák City Hunter z letoška. Ještě má todle přijít do českých kin, ale pochybuju, že to bude mít vůbec úspěch. A navíc to možná zničí dabingem paní Veselá, co dělala předchozí Lacheauovy filmy a nechápe francouzský humor a propadák roku bude na světě. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau a Tarek Boudali po čtvrté spolu a opět výborná podívaná na plný počet. Tihle dva točí nejlepší komedie posledních let a vztyčují obrovský prostředníček USA. Příběh je tak trochu parodie na Bondovky, ale plná kreativních a originálních nápadů. Hlavní hrdina je agent posedlý sexem a ženami, což je výborný námět pro fajn komedii. a místo bomby zde záporák vymyslí parfém lásky, který když spadne do špatných rukou, tak je problém na světě. Překvapila mě také akce, Phillipe Lacheau tu má fajn souboje samozřejmě v rámci komediálního žánru jsou podány efektně a vtipně něco na styl Jackie Chan a humor je přesně dle mého gusta. Už ve 30. minutě jsem měl asi 5 záchvatů smíchu a úvodní scéna z nemocnice má kultovní potenciál jako prase. Perfektní svižná a vtipná Francie, kde krom skvělých herců stojí za zmínku i trefně zvolený soundtrack.Příběh****, Akce****, Humor*****, Násilí**, Zábavnost*****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra**, Napětí***. 9/10. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (24)

  • Hoci veľa ľudí, fanúšikov pôvodnej série a filmových kritikov pred uvedením do kín film kritizovali, po jeho uvedení v drvivej väčšine svoj názor zmenili o čom svedčí aj fakt, že film vo svojom premiérovom týždni vo francúzskych kinách vystrelil na tretie miesto v návštevnosti a v prvej 20-ke sa držal skoro dva mesiace. V roku 2019 išlo o siedmi najnavštevovanejší francúzsky film vo francúzskych kinách. Ešte väčší úspech dosiahol pri svojej televíznej premiére na stanici M6, keď si ho pozrelo až 2 249 000 divákov, čo vytvorilo v najsledovanejšom primetime 11,6 percentný podiel na trhu, čo je pri množstve a kvalite francúzskych staníc veľkým úspechom a stal sa vlastne v celom Francúzku druhým najsledovanejším programom a v ten deň najsledovanejším francúzskym filmom. (Raccoon.city)
  • Élodie Fontan (Laura) si spomína, že na nápad natočiť film podľa známeho japonského komiksu prišiel vo vlaku, keď cestovali na propagačné turné k filmu Bláznivá dovolenka (2015), hoci nikto z nás netušil, či by mohli získať práva na natáčanie. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama