Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvůrci:

Jonathan Tropper

Hrají:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (81)

dannyyy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: U první série jsem byl docela skeptický a úplně mě na zadek neposadila a na další sérii jsem se nijak netěšil. Nicméně stejně v rámci žánru jsem dokoukal do konce a řekl si, že fajn, ok. 65% 2. série: Rozhodně posun kupředu. Druhá série už mě zaujala a těšil se na tu třetí. 80% 3. série: Třetí série už mě na zadek posadila a to doslova. Příběhově ani ne. Je to stále dokola, korupce, vydírání, boj o moc. Postavy jsou zde ale zajímavější a to hlavní... souboje. Ty jsou zde vyšperkované skoro k dokonalosti televizní zábavy. Hltal jsem každou jedinou bojovou scénu a to jich není málo. Pokud tvůrci dokázali se seriálem takhle vyspět, tak u čtvrté série si budu muset pořídit kyslíkovou bombu, abych to rozdýchal :)) 95% ()

Hogun 

všechny recenze uživatele

Jednoducho nie. Nebaví ma sledovať kopec antihrdinov, ktorí ani jeden nevyzerá ako postava, ktorú má hrať (vrchol je polo Japonec polo Angličan ako hlavný hrdina) Zopár bojových scén ôk, ale väčšina predvídateľná a choreograficky nezaujímavá (absenciu fyziky a biológie radšej ani nespomeniem) Ďalší seriál kde je hlavne veľa násilia, sexu, digitálnej krvy, totálne nesympatické postavy a nulový príbeh. Zase mi bolo jedno, kto umrie a kto nie (najlepšie asi všetci) P. S. Aspoň jedna postava mi prišla mierne uveriteľná a to Chao ;) ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 % Ze začátku mi chyběl nějaký háček, který by mě donutil ihned skočit na další díl. To se naštěstí změnilo od poloviny série, kdy jsem si na postavy konečně zvykl a začaly mne zajímat. Souboje jsou skvěle vymyšlené, syrové a dobře natočené, jen jich žel není tolik, kolik by divák očekával. Naštěstí to vynahrazuje ne příběh, ale postavy a chemie mezi nimi. V tomto směru skvěle fungují Kirkwood, Bew a Weston-Jones. Jsem zvědav, jak se jejich postavy dál vyvinou. Z bojových scén krom hlavní postavy musím vyzvihnout Taslima, kterému jednoduše vše věříte. Ne, že by uměl tak dobře hrát, ale věřím, že fakt umí nakopat zadek. :) 2. série - 100 % Takový progres jsem fakt nečekal. Už to není bezduchá dobře natočená mlátička, ale dává to smysl, má to spoustu zvratů a skoro u všech postav jdeme do hloubky. Postavy prochází vývojem, mění se dle situace a reagují, tak jak byste asi čekali - i když občas dokážou překvapit. Je to stále velmi syrové, dobře natočené a plné akce, ale dobrý příběh a zajímavé postavy tomu dávají něco navíc a já na tom jednoduše ujížděl. Předposlední díl mě dokázal vyždímat...nemá to chybu a snad bude další řada! ()

KoRner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serial postaveny na trošku nudnom hladaní postáv samych seba, avsak okoreneny vybornymi bojovymi scenami. Hlavny hrdina je sympatak, zaporak excelentný a drsná doba vykreslená primerane spinavo a tažko. Prečo potom zrazam hviezdu? Mam pocit, ze som videl iba úvod pribehu v sérii “0” a to pravé orechové príde až po nej. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro fanousky zanru povinnost, ostatnim serial nabidne krome vydatnych souboju taky chytlavy dialogy a scenar, dobovou atmosferu tak akorat na pomezi stylizovanosti a naturalismu...vypiplana choreografie az dojemne ochranuje odkaz Bruce Lee, ale nastesti se nikdy nepropada do trapnosti, protoze jeho styl jen tupe nekopiruje, spis se mu jako kdyby "dvori"... ()

Galerie (399)

Zajímavosti (18)

  • Písnička, která hraje ke konci epizody, je „Little Green Bag“ od George Bakera. (Duoscop)
  • Jonathan Tropper na svém Instagramu 26. května 2018 napsal, že natáčení první sezóny po sedmi úžasných a vyčerpávajících měsících skončilo. (Rominator)
  • Jako koordinátor soubojů a režisér druhého natáčecího štábu na první sezóně pracoval Brett Chan. (Rominator)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

Reklama

Reklama