Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků II

  • Česko Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stefan (Christopher Lee) patří k předním znalcům okultismu. Záhadná smrt populární novinářky Karen White v přímém televizním přenosu jej zavede na stopu vládkyně vlkodlaků Stirby (Sybil Danning). Když Stefan zjistí, že její smečka už je imunní vůči stříbru, vypraví se společně s Kareniným bratrem Benem a její kolegyní Jenny Templeton (Annie McEnroe) do vlkodlačího sídla na hradě Jezeri. Jsou odhodlaní utkat se s krvelačnou Stirbou, protože dobře vědí, že osud Karen může potkat kohokoli z nás... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí déčko, které toho ovšem nabízí tolik, že člověk nemá čas se nudit. Krom spousty vlkodlaků jsou to Christopher Lee a jeho parťák Jirka Krytinář (a jeho „nějaké nové techniky zabíjení“), neohrožený policista a zvídavá novinářka z USA, muž se železnou maskou, kolíky i kulky ze stříbra i z titanu, Honza Kraus s parádníma fúsema, lidská i vlkodlačí erotika, loutkové divadlo, neovladatelný Vlad, tajemné rituály, němečtí turisté, pražský orloj, sexy záporačka (kterou místy alternuje Bába Tutovka), vlkodlačí punková kapela, lidová veselice, rozliční vizuální efektové a jen tak mimochodem se tu mihne i svatý grál.  Osobně jsem teda očekával, že to bude ještě o něco dementnější, ale člověk holt nemůže mít všechno:-) PS. Pokud byste nechtěli ztrácet čas sledováním celého filmu, stačí zkouknout závěrečné titulky, kde je vše podstatné k tomu, aby si člověk udělal obrázek vo co go... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tohle se musí prostě vidět. Film u kterýho nejde odhadnout, jestli se tvůrcům vymkl z rukou nebo jde o zcela vážně míněnou švandu. Každopádně legračně špatný, ale i tak zvláštním způsobem chytlavý, se skvělým soundtrackem a totálně úchylnou střihovou skladbou. To, proč po týhle katastrofě dostal Philippe Mora i režii dalšího dílu, je mimo mý chápání. ()

Reklama

Jino 

všechny recenze uživatele

Hrůza... to jsme se zase vytáhli :D Jako krajina do které je vsazen děj druhého dílu je vcelku pěkná - no jo Vlkava je Vlkava :D . Pohled na české herce je příjemný a k zasmání pobaví. Efekty jsou na začínající úrovni. Pohledy na vlkodlaky jsou stejné až to hodně zamrzí a nezachrání to ani ledový Christopher Lee. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

UPDATE 2020: A tak jo - Vlci z Vlkova v Transylvanii Českého Krumlova. -------Absolutní béčko. Špatné herecké výkony a primitivní děj. Jenže se to celé točilo v Československu a jsou tam věci, které jen tak běžně v hororech k vidění nebývají. Předně potěší české reálie a také štěky některých českých herců. Třeba Jirka Krytinář tam má docela zajímavou roličku. A jestli mě zrak nešálí tak jsem tam viděl i Kelišovou ze Slunce, sena ... ! Další důvodem proč se na Howling 2 podívat je opravdu sexy hlavní záporačka. Vůbec nahoty je ve filmu docela dost. Vlkodlačí sex se jen tak nevidí. Krom toho kdy se vám poštěstí vidět vyhřezlé oči a střeva Jirky Krytináře? Kvílení 2 je opravdu pěkná rarita. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem leccos! A stejně mě to dostalo. Kvílení vlkodlaků 2 (s opravdu debilním podtitulem „Tvoje sestra je vlkodlak") dějově začíná tam, kde první snímek skončil, přesto režijním stylem a kvalitou na něj absolutně nenavazuje. Scénář je jedna velká žumpa, která se jednak snaží snad úplně překopat celou mytologii okolo vlkodlaků a pak se v tom zmatku sama ztrácí, potom taky obsahuje opravdu strašné dialogy, při jejichž odříkávání je vám charismatického Christophera Leeho docela líto. A že kromě něj jsou všichni herci z filmu do jednoho totální prkna, už jen přidává k celkové zábavnosti tohohle braku. Ano, zábavné je to zaručeně, ale kvalitu v žádném případě nečekejte. Co můžete čekat, jsou exteriéry natáčené v Čechách a hrstka českých herců, z nichž vám minimálně Jirka Krytinář v roli bojovného trpaslíka přiroste k srdci. Jan Kraus samozřejmě hraje slizouna, což se k jeho vzezření náramně hodí. Poslední má poznámka míří ke střihu, protože ty nemístné a směšné prolínačky byly opravdu třešnička na dortu a poslední kapka tvůrců při boření serióznosti tohohle hororu, na který se někdy milerád znovu podívám, nicméně už jen jako na komickou prasárnu z ranku „so bad it's good" filmů. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Jediný film zo série, ktorý nadväzuje na udalosti z pôvodnej snímky. (beso74)
  • Jenny (Annie McEnroe) je ke konci filmu spoutána v kostnici, která se nachází v chrámu sv. Petra a Pavla v Mělníku. (Všežrout)
  • Početný komparz si musel priniesť na natáčanie svoje oblečenie, ale nie nové, skôr obnosené. (Zdroj: denik.cz) (Raccoon.city)

Reklama

Reklama