Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků II

  • Česko Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stefan (Christopher Lee) patří k předním znalcům okultismu. Záhadná smrt populární novinářky Karen White v přímém televizním přenosu jej zavede na stopu vládkyně vlkodlaků Stirby (Sybil Danning). Když Stefan zjistí, že její smečka už je imunní vůči stříbru, vypraví se společně s Kareniným bratrem Benem a její kolegyní Jenny Templeton (Annie McEnroe) do vlkodlačího sídla na hradě Jezeri. Jsou odhodlaní utkat se s krvelačnou Stirbou, protože dobře vědí, že osud Karen může potkat kohokoli z nás... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Jino 

všechny recenze uživatele

Hrůza... to jsme se zase vytáhli :D Jako krajina do které je vsazen děj druhého dílu je vcelku pěkná - no jo Vlkava je Vlkava :D . Pohled na české herce je příjemný a k zasmání pobaví. Efekty jsou na začínající úrovni. Pohledy na vlkodlaky jsou stejné až to hodně zamrzí a nezachrání to ani ledový Christopher Lee. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavná a dost milá blbůstka. Ultrabéčko (možná na hranici céčka) s hodně, hodně jednoduchým příběhem, který si s ničím neláme hlavu. Má to příjemný nádech gotična, erotiky a Eda Wooda :-). Masky ač jsou fakt dost směšné (Švankmajer se přesto dost snažil) tak mě strašně bavilo je sledovat a očekávat, s čím film zase přijde. Zajímavý střih. K tomu nějaké ty české lokace (orloj) a záplava československých herců s Jiřím Krytinářem a Janem Krausem (ten je dost hustej) v čele. Jak říkám, je to blbost, která by si objektivně zasloužila možná ještě menší hodnocení, než tady má, ale mě to tak nějak sedlo a dost mě to pobavilo. ()

Reklama

Bobik9 odpad!

všechny recenze uživatele

Béčko? Céčko?! Ne! Ještě mnohem níž! Lituju ten dlouhý, předlouhý čas, tkerý jsem tomuto filmu věnoval! Z těch 91 minut nestála za to ani jediná snad. To, že Transylvánií se myslí pohled na Orloj jsem překousl. Ale bohužel ten "film" neměl nic. Nechápu proč se do ěnj namočil Christopher Lee a mrzí mě, že se v něm objevilo toli čských herců, kteří byli mimochodem tím nejlepším v celém filmu. Děj nudný, chvilkama to připomínalo zvrácené vlkodlačí porno. Z kamery bych blil! Že byly kostýmy špatné nehraje roli vzhledem ke stáří filmu, ale netuším, jak může tato záležitost mít 41%. Nevím do jakého žánru to zařadit, ale horor to nebyl....i když když and tím tak přemýšlím, tak dokoukat tento film až do konce byl pro mě největší horor v životě. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem leccos! A stejně mě to dostalo. Kvílení vlkodlaků 2 (s opravdu debilním podtitulem „Tvoje sestra je vlkodlak") dějově začíná tam, kde první snímek skončil, přesto režijním stylem a kvalitou na něj absolutně nenavazuje. Scénář je jedna velká žumpa, která se jednak snaží snad úplně překopat celou mytologii okolo vlkodlaků a pak se v tom zmatku sama ztrácí, potom taky obsahuje opravdu strašné dialogy, při jejichž odříkávání je vám charismatického Christophera Leeho docela líto. A že kromě něj jsou všichni herci z filmu do jednoho totální prkna, už jen přidává k celkové zábavnosti tohohle braku. Ano, zábavné je to zaručeně, ale kvalitu v žádném případě nečekejte. Co můžete čekat, jsou exteriéry natáčené v Čechách a hrstka českých herců, z nichž vám minimálně Jirka Krytinář v roli bojovného trpaslíka přiroste k srdci. Jan Kraus samozřejmě hraje slizouna, což se k jeho vzezření náramně hodí. Poslední má poznámka míří ke střihu, protože ty nemístné a směšné prolínačky byly opravdu třešnička na dortu a poslední kapka tvůrců při boření serióznosti tohohle hororu, na který se někdy milerád znovu podívám, nicméně už jen jako na komickou prasárnu z ranku „so bad it's good" filmů. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je něco tak neuvěřitelně otřesnýho, to se jen tak nevidí. Klidně bych ho poslal do sraček, ale jakmile se děj přesune do vesničky Vlkava, a objeví se české reálie a čeští herci, zábavnost stoupá závratně vzhůru. Cigánská kapela, loutkové divadlo, kostnice, Krytinář, Kraus, Asterová, pankáči, a salvy smíchu, který film vyvolává. Jedno velké WTF. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Jediný film zo série, ktorý nadväzuje na udalosti z pôvodnej snímky. (beso74)
  • Jedného z punkerov v komparze si zahral aj spevák skupiny Plexis Petr Hošek. (Jello Biafra)
  • Početný komparz si musel priniesť na natáčanie svoje oblečenie, ale nie nové, skôr obnosené. (Zdroj: denik.cz) (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno