Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků II

  • Česko Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stefan (Christopher Lee) patří k předním znalcům okultismu. Záhadná smrt populární novinářky Karen White v přímém televizním přenosu jej zavede na stopu vládkyně vlkodlaků Stirby (Sybil Danning). Když Stefan zjistí, že její smečka už je imunní vůči stříbru, vypraví se společně s Kareniným bratrem Benem a její kolegyní Jenny Templeton (Annie McEnroe) do vlkodlačího sídla na hradě Jezeri. Jsou odhodlaní utkat se s krvelačnou Stirbou, protože dobře vědí, že osud Karen může potkat kohokoli z nás... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

PKD 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem se naprosto oddělal (takový dlouhý záchvat smíchu s následným bolením bříška+výtrysky slz, kdy už nemůžete ale nejde přestat, jsem nezažil roky) komenty od GigaPuding, Vampireman a AlistairMir, tak už nemám ni sílu, k tomu něco obšírného dodávat sám. Jen, že tohle se prostě MUSÍ viděti. I když možná budete nadávat jako špačci z Vlkavy (byly tam nějací?). Ale to už je váš problém. Sybil....a minimálně 16X!!! :)))) P.s. ano. Kraus tuto 2 ve svém pořadu opravdu 1x zmínil. Nekecám;-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No tak jediné co mě zde zaujalo trošku víc je asi účast českých herců v tomto velmi nepodařeném pokračování. Masky vlkodlaků stejně jako kožešinové rukavice jsou spíše k smíchu, možná i pláči. Dějově to stojí za starou belu, ale nebudu tvrdit, že jsem se u toho párkrát nezasmál. Každopádně tento výtvor hodnotím jako jeden z nejhorších dílů celé série. Ani Christopher Lee to nedokázal zachránit svým podprůměrným výkonem. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nemáte konvenčnější zbraně ??" ;) Jirka Krytinář nejdřív ztratil ucpávky do uší, následně přišel o život a já u tohohle sequelu málem přišel o rozum.. Druhé Kvílení, které rovněž zkouší vykrádat famózní původní Rituál, vlastně platí za takový vlkodlačí Hostel po Česku.. Zajímavá paralela, příšerný film !! Alespoň však bizarní raritka pro fanoušky žánru.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Druhá časť horrorovej werewolf série "Howling" nesie podtitul "Tvoja sestra je vlkodlak". Natočili ju v roku 1985, štyri roky po premiere úvodného filmu. Pokračovanie naň volne nadväzuje, avšak kvalitatívne viditeľne zaostáva. Na režisérsku stoličku už neusadol talentovaný Joe Dante. Réžie sa chopil akýsi babrák Philippe Mora. I scenár je len jedna obrovská hlúposť. Navyše to celé pôsobí desne lacno. Zrejme preto, že značnú časť rozpočtu minuli na honorár pre Christophera Lee, ktorý nejakým nedorozumením prijal úlohu v tomto hlboko podpriemernom snímku. * ()

Bobik9 odpad!

všechny recenze uživatele

Béčko? Céčko?! Ne! Ještě mnohem níž! Lituju ten dlouhý, předlouhý čas, tkerý jsem tomuto filmu věnoval! Z těch 91 minut nestála za to ani jediná snad. To, že Transylvánií se myslí pohled na Orloj jsem překousl. Ale bohužel ten "film" neměl nic. Nechápu proč se do ěnj namočil Christopher Lee a mrzí mě, že se v něm objevilo toli čských herců, kteří byli mimochodem tím nejlepším v celém filmu. Děj nudný, chvilkama to připomínalo zvrácené vlkodlačí porno. Z kamery bych blil! Že byly kostýmy špatné nehraje roli vzhledem ke stáří filmu, ale netuším, jak může tato záležitost mít 41%. Nevím do jakého žánru to zařadit, ale horor to nebyl....i když když and tím tak přemýšlím, tak dokoukat tento film až do konce byl pro mě největší horor v životě. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Část filmu se natáčela také v zámku Jezeří u Horního Jiřetína na Mostecku. Filmaři zde pro potřeby natáčení pomalovali zdi jedné z místností, která tak zůstala dodnes. (Rachmanino)
  • Film sa natáčal v Českom Krumlove na Širokej ulici, ale môžeme v ňom vidieť interiér kostola sv. Víta. Zaujímavosťou je, že do prostredia Českého Krumlova bol pridaný Pražský orloj. (Zdroj: denik.cz) (Raccoon.city)
  • Jenny (Annie McEnroe) je ke konci filmu spoutána v kostnici, která se nachází v chrámu sv. Petra a Pavla v Mělníku. (Všežrout)

Reklama

Reklama