Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Velmi netradiční spojení krimi a sci-fi překvapivě funguje, musel jsem si však zvykat na Boydovu hereckou polohu, protože ho mám jasně zafixovaného z Narcos. Většinu filmu nechápete, o co přesně ve snímku jde, i finální gradace vám v pochopení příliš nepomůže, ale svým způsobem je příběh originální a je možné, že při druhé projekci bych zvedal hodnocení. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tento nový film od produkcie netflix sa celkom vyjadril. Dobrý začiatok, prostredie, síce ta zápletka nebola až tak dobrá, ale fakt ma to bavilo. Plus dabing bol určite plusom. Až na ten zaver ktorý bol ozaj divný. Pozerám že film porovnávajú aj s predestination. Ozaj sa jedná o kvalitné thriller sci-fi l. 4* ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pane jo, tolik tří hvězd, na tak mysteriózní thriller, jsem v průměru dlouho za sebou neviděl. Na druhou stranu se není čemu divit, protože to, co tady režisér předvádí, to je na Chocholouška. Scénáristicky je totiž tento film absolutní úlet. Dějí se tam divné věci a hrátky s časem tu nemají vůbec žádnou kontinuitu. Na jeho obranu ale musím říct, že řemeslo v tom cítit je. I proto jsem neměl pražádný problém tento kousek dokoukat a uznat, že na film podobného ražení je technicky poměrně na úrovni. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem sice něco jiného, ale i tak jsem byl v rámci možností spokojen. Ba co víc první polovina filmu byla skvělá a dokázala zaujmout. Tempo však postupem času začíná filmu V měsíčním světle docházet a samotný závěr mi přišel nezajímavý. Musím ale uznat, že jeden zásadní bod se podařilo tvůrcům dlouho skrývat a způsob, jakým se jim to podařilo, se mi líbil. Nechci být konkrétní, ale jedná se o původ jedné z postav. Škoda, že si tvůrci více nepohráli s druhou půlkou, protože jinak bych i mile rád dal více hvězd. Přesto si myslím, že si tento film aspoň ty tři hvězdy zaslouží. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Za mě naprosto špičkovej thriller, který má skvělý námět i atmosféru. Charismatické obsazení, nejlepší byl Woodbine, hudba špičková a prostě pecka. Má to ve čtvrtce sice takovou slabší chvilku, ale pak se začne dávat film dohromady jako puzzle a to mě bavilo. Netflix nezklamal ani jsem nevěděl, že to je od Mickleho, kterej natočil tu sračku Pachuť pomsty, no tohle se mu pro změnu dost povedlo. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • V 40. minúte je vidieť vnútro obchodu s potravinami s americkými vlajkami a filadelfskými novinami. Potom sa záber presunie na pohľad na obchod so zmiešaným tovarom na druhej strane ulice, Jamestown Milk. Ide o torontský obchod na ulici Parliament Street neďaleko ulice Wellesley. Následná návšteva cintorína Lockom (Boyd Holbrook) s jeho dcérou sa natáčala o niekoľko blokov ďalej. (m.a.t.o.)
  • Hlavná výroba filmu v kanadskom Ontáriu sa začala 2. júla 2018 a skončila 27. augusta. (Game90)
  • Zařízení pro vstřikování izotopů je v podstatě upravená pneumatická přímočará pila používaná především v průmyslu pro opravy karoserií. (DJMaroko)

Reklama

Reklama