Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V prípade toho filmu už je aspoň trošku vidieť, že Netflix pri výrobe vlastného obsahu sa snažil vytvoriť niečo „vlastného“. Postupné vybudovanie príbehu nie je zlá, ale je príliš jednoduchá a bez väčších ambícií. Kombinácia krimi/thriller so sci-fi je nádejná, ale nemali by zabuúdať na detaily. Z hereckej stránky absolútny priemer, v prípade M. C Hall dokonca podpriemer. Celkovo: nádejný pokus, ale v tejto forme „len pokus“. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Neměla jsem tušení, do čeho jdu a neměla žádná očekávání. A byl to vážně dobrý film. Začne to jako detektivka s vážně nechutným způsobem smrti obětí, které nic nespojuje, aby se to překulilo do temné scifi detektivky a taky trochu psycho. Ano, je tam pointa, která není originální, ale berme v potaz, že hlavní hrdina není divák, ale hlavní postava filmu a na mě to chvíli působilo jako hustej psychologickej film o cestování v čase. Možná proto je ta scéna u vody v poslední devítiletce tak silná a dojemná, a je jedno, že "vám to už dávno došlo". Film beru jako příjemné překvapení, který mi byl doporučen. Hodlám za to poděkovat, mě se líbilo :) ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Jakoby se někdo hrabal v trezoru filmového zapomnění a omylem v něm našel devadesátkovej hit, kterej nikdo nikdy neviděl, a dali tomu lehkej remaster, lepší efekty, zvuk a obraz a poslali to na Netflix. Vidět to v dobách, kdy mi bylo deset, asi bych to do dneška nosil v hlavě jako nepřiznanou oblíbenou sci-fi. Dneska to ale nikoho ničím nepřekvapí, byť to záhadně funguje ve všech směrech a ještě to stíhá být vcelku originální. ()

V_erus_h 

všechny recenze uživatele

Asi budu lehce neobjektivní, protože jsem byla donucená shlédnout film s českým dabingem, což bylo něco hrozného. Mám pocit, že to snad překládal google a dabér to neřešil a četl, co měl na papíře, takže to je hvězda dolů. Ovšem i po obsahové stránce to byla bída, trvalo dlouho než se vůbec začalo něco dít, postavy se nechovali realisticky, teda spíš se chovali jako neschopní blbci. Příběh stokrát recyklovaný, s ničím extra novým, ačkoliv konec byl aspoň trochu zajímavý. Pobavila mě rasová korektnost, aneb potká se černoch, běloch a Ind, aby si spolu zahráli ve filmu a stálo to za prd.. :D ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jeden z těch filmů,který na ty necelé dvě hodiny celkem pohodlně zabaví,nicméně tak za půl roku,pokud si budu pročítat zpětně svoje komentáře,budu matně tápat v paměti co,že to vlastně bylo.Samotná idea je ok a první třetina je opravdu povedená se solidní atmosférou,ale jak se začne hrát s časem přestane to trochu (byť ne úplně) dávat smysl.Vidět to tak před 10-15 lety,mohl jsem být nadšený,podobně jako jsem byl u Loopera,nicméně dnes je to "jen" lehounce nad průměrem...60% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • V 40. minúte je vidieť vnútro obchodu s potravinami s americkými vlajkami a filadelfskými novinami. Potom sa záber presunie na pohľad na obchod so zmiešaným tovarom na druhej strane ulice, Jamestown Milk. Ide o torontský obchod na ulici Parliament Street neďaleko ulice Wellesley. Následná návšteva cintorína Lockom (Boyd Holbrook) s jeho dcérou sa natáčala o niekoľko blokov ďalej. (m.a.t.o.)
  • Hlavná výroba filmu v kanadskom Ontáriu sa začala 2. júla 2018 a skončila 27. augusta. (Game90)
  • Na začiatku, v roku 1988, počúvajú Locke (Boyd Holbrook) a Maddox (Bokeem Woodbine) v rádiu komentár basketbalového zápasu. Hlásateľ hovorí, že Philadelphia prehrala s Atlantou 103:101. Zápas medzí týmito tímami s rovnakým výsledkom sa konal 14. apríla 1988. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama