Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Fantastický úvod v osmdesátkách se skvělou atmosférou, napětím a hezkým vizuálem. Navíc za doprovodu výborné hudby, slušného tempa a skvělé kamery. Devadesátková pasáž trošičku slabší, ale stále hodně dobrá. Potom krok zpět. Ve druhé polovině jen jedna akční scéna, sice intenzivní, ale jinak nuda, tempo je pomalé. Napětí a atmoška se zcela vytratila. Závěr je uspokojivý, ale na pár otázek neodpověděl. Jako celku dám 4 hvězdy, protože je to originální a jde o velmi sympatický mix sci-fi a detektivky. Herci taky hrají skvěle. Sice to nejsou žádné velké hvězdy, ale Boyd Holbrook jsou s Bokeem dobří parťáci a švagr ,,Dexter" je taky fajn. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Dokud se film pohybuje v rovině thriller - krimi, je všechno v pořádku a funguje to. Ovšem jakmile to začně přecházet do sci-fi - mystery, už to není ono, něco tomu chybí a kouzlo se ztrácí. Finální rozuzlení pro mě postrádalo "wow efekt", film najednou končí a máte pocit, že jste se dodívali na něco jinýho, než na co jste se dívali na začátku. Nevím, jestli to byl záměr, ale úplně se to nepovedlo. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tento nový film od produkcie netflix sa celkom vyjadril. Dobrý začiatok, prostredie, síce ta zápletka nebola až tak dobrá, ale fakt ma to bavilo. Plus dabing bol určite plusom. Až na ten zaver ktorý bol ozaj divný. Pozerám že film porovnávajú aj s predestination. Ozaj sa jedná o kvalitné thriller sci-fi l. 4* ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Budu opakovat několik zdejších týpků... Začátek plnej potenciálu, akce, napětí a strachu z neznáma. Jakmile se začlo poskakovat o devítiletí, šel film ke dnu. Čím víc devítek, tím větší hovno. Nejhorší je, že se na to hovno neustále nabalovaly další, takže se netřeba divit, že na závěr nám tvůrci měsíčního světla předhodili maxi hovno! V tomhle případě, kdyby se chtělo míň jak moc, udělalo by se daleko líp! Bohužel 45% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Najlepší ja vďaka vydarenej technickej stránke úvod s pár peknými scénami havárie autobusu. Bohužiaľ od tej chvíle to s kvalitami filmu ide prudko dole vodou. Najväčším problémom je to, že divák je celý čas napred pred hlavným hrdinom, ktorý sa snaží vyriešiť záhadné vraždy. To že vrah bude mať niečo spoločné s cestovaním v čase dôjde vyšetrovateľovi konečne až po hodine filmu. Následne sa z toho zmagorí a stane sa z neho typický šupák posadnutý vyriešením prípadu vďaka čomu sa nie príliš napínavý film stane doslova neznesiteľným. Na konci nás čaká desaťminútová vysvetlovačka o čo tam teda akože išlo, pritom si to pozorný divák tak nejak dal dokopy už dávno aj keď je dobré príliš nad časovými paradoxami v tomto filme nerozmýšľať. Nejak extra im to nesedí. Výsledkom je ďalší nepodarený film od Netflixu. Pokiaľ chcete vidieť niečo podobné ale oveľa vydarenejšie, tak si pustite Predestination alebo Minority Report. 5/10. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • V 40. minúte je vidieť vnútro obchodu s potravinami s americkými vlajkami a filadelfskými novinami. Potom sa záber presunie na pohľad na obchod so zmiešaným tovarom na druhej strane ulice, Jamestown Milk. Ide o torontský obchod na ulici Parliament Street neďaleko ulice Wellesley. Následná návšteva cintorína Lockom (Boyd Holbrook) s jeho dcérou sa natáčala o niekoľko blokov ďalej. (m.a.t.o.)
  • Na začiatku, v roku 1988, počúvajú Locke (Boyd Holbrook) a Maddox (Bokeem Woodbine) v rádiu komentár basketbalového zápasu. Hlásateľ hovorí, že Philadelphia prehrala s Atlantou 103:101. Zápas medzí týmito tímami s rovnakým výsledkom sa konal 14. apríla 1988. (m.a.t.o.)
  • Lockova (Boyd Holbrook) manželka nosí v úvodných scénach tričko s nápisom Pottstown. Režisér Jim Mickle sa narodil v meste Pottstowne v Pensylvánii. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama