Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Maeve odjela do Ameriky, školu Moordale zavřeli a Otis si musí najít svoje místo na progresivní Cavendish College. Tam ale nebude zdaleka jediný sexuální terapeut. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (134)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes progresivnost, která je dost na sílu a díky které v seriálu spočítáte heterosexuální postavy na prstech jedné ruky, jedná se stále o vynikající, chytrý a vtipný seriál. Nové postavy zajímavé, staré stále výborně napsané a reálně se vyvíjející a celkově ani nevadí citová ždímačka v závěrečných dílech. Zamrzí tak pouze minimum, vyloženě vtipných situací. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série sklouzává do vod průměrnosti a tak trochu se nechala unést dnešní trendy dobou a při snaze zavděčit se všem dnešním divnolidem tak nějak zapomíná být taky normální a být taková, pro kterou jsme si první sérii oblíbili. A tedy příjemně a nenuceně zábavná a ze života běžných lidí. V nové sérii je totiž vyloženě přepal veškerých LQBTQRSTUV komunit, homosexuálů, duhových človíčků a weirdheadů a všichni "normální" jdou tak nějak na vedlejší kolej. Stejně tak když seriál neví, kam dál, tak sahá k tomu nejjednoduššímu, co jej napadne - a tedy udělat další vztah a hodit tam nějakou tu love scénu. Tím se celkem ztrácí jakýkoliv zajímavý vývoj děje, originální a překvapující vztahy nebo prostě touha seriál s chutí dokoukat a spíše jsem se jen nutil do dalších dílů bez větší radosti. Komediálních prvků stejnětak ubylo a je to prostě jen přešlapování na místě a ždímání pozornosti na netflixu. Možná nejvyšší čas skončit...? ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seroš, co se za 4 roky vyprofiloval do pozice jednoho z nejoblíbenějších na Netflixu, jsem svého času fakt miloval a až na pár až moc extravagantních postav fandil naprosto každému, s kým jsme se tu začali pravidelně stýkat. Letošní kadence razantních změn mě ovšem až moc vylekala a donutila zarazit řádnou zpátečku ohledně očekávání, přeci jen jsem už předloni říkal, že mi tvůrci dluží do příště. To nedodrželi a naprosto chápu zdejší obecný propad v hodnocení. Naštěstí jsem dost za dobře s tím, jak to celé na konci zaoblili a stále budu vzpomínat pouze v dobrém. [viděno na Netflixu] ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je kurevsky nad tím přemýšlet nějak střízlivě. Tahle série je v něčem strašně zvláštní exces progresivní propagace. S tím bych vůbec neměl problém. Přijde mi spíše nešťastný způsob toho pojetí, který skoro dělá dojem, že si z toho Netflix spíš dělá prdel. Což je velká chyba scénáristů. Nevím, zda si pro tuto sérii ukousli na finále velké sousto, ale mnoho aspektů zde je strašně nedotažených a jsou hloupě prvoplánový. Postavy občas znějí totálně vyprázdněně a dávají si rady na úrovni dvou letých. Je to sice spíše seriál pro dospívající, ale ta zacyklenost v nějaké pubescentní ztracenosti byla občas strašně zbytečně točící se v kruhu. Je těžko hodnotit toto vše nějak moc kriticky, stále jde o pět let života s tímto kusem, který byl v mnoha úhlech zajímavý, zábavný a napínavý. Poslední série, to jak už je v byznysu zvykem, trochu přepískla. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oversteer je anglický výraz pro přetáčivé chování aut. Overqueer je výraz, jenž jsem si vymyslel. Znamená to stav, kdy umělecké dílo – zde seriál – působí jako křečovitě vyumělkovaná reklama na vše, co není heterosexuální. Je škoda, že zobrazení lidí s jinou sexuální orientací či genderovou identitou zde sklouzává k místy až odpudivé karikatuře. A abych nezapomněl: Eric je scénáristy zobrazován stále více jako afektovanej primitivní sebestřednej píčus. Z toho musí gayové být štěstím bez sebe. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • V epizodě je odkaz na filmovou sérii Pán prstenů, a to ve scéně, kdy sestra Jean (Gillian Anderson) v bance zmíní, kde pracovala, a pracovník odvětí, že by chtěl na Nový Zéland kvůli filmu Pán prstenů. V následující scéně pak napodobují Gluma ze zmíněné série. (griph)

Reklama

Reklama