Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maeve se dostane do křížku s popudlivým profesorem. Vyšumí její vztah s Otisem, nebo je odloučení naopak nakopne? Choulostivá fotka pak vzbudí samé otázky. (Netflix)

Recenze (18)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu to hodnocení. Však je to doslova úplně to stejné jako poslední 3 série. Akorát se autoři rozhodli oživit prostředí a Moordale vyměnili za  progresivní Cavendish College Postavy se chovají stejně jako dříve a scénka jak se Otis snaží nalákat na svou terapii pobavila i znechutila najednou. Jedním z hlavních témat tohoto seriálu byla už odjakživa podpora LGBTQ+ komunitě, tak proto mi připadá až komické že to až ve 4. sérii začalo někomu vadit. ()

sykyntosh 

všechny recenze uživatele

Je předčasné dělat závěry po shlédnutí prvního dílu, ovšem z toho traumatu, které jsem utrpěl se potřebuji vypsat. Je až tragické pozorovat, jak se od dob první série, která hraničila s perfektností tvůrci proměnili na novodobého Otakara Vávru. I zde se nachází několik skvělých momentů, kde se uplatňuje velice odvážný humor, který se jinde příliš nevidí, ale v podstatě je to jen několik málo světlých momentů v jinak otřesné, těžké a nekompromisní levicové propagandě. SMUTNÉ... ()

Reklama

MegaBite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejhorších epizod seriálu. Většina zajímavých postav z dřívějška chybí (doufám, že se vrátí), nová škola je jako sraz nejvyhlášenějších obludárií Evropy. Jakoby se tvůrci snažili vybrat ty nejvíc divné lidi a pak z nich udělali ještě větší podivíny. Pokud je na zemi 5 % LGBT lidí nebo kolik se dneska říká, tak ve 4. sérii Sex Education je to asi tak 30 %. Ncuti Gatwa na sebe opět strhává veškerou pozornost, bez něj by tohle hodnocení nedosáhlo ani 5/10. Nic moc nového (kromě prostředí a vystřídaní postav za méně zajímavé) se zde neděje, na druhou stranu je to 1. epizoda a nějaký pomalejší rozjezd se dá očekávat. Doufám, že druhá epizoda se vrátí trochu do starých kolejí. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok. Nová škola je jiná, a dost. Nevím, jestli si na to zvyknu, páč zatím představené postavy jsou spíše karikatury. Nápad s protivníkem je fajn. Bojím se ale vyčerpání materiálu. Už v minulé řadě se nějaké věci přidávali jenom pro to, aby byli, ale ne pro to, aby sloužili příběhu. Snad dojde s postupem času k zlepšení. ()

Clansman1970 

všechny recenze uživatele

Čo to do čerta bolo... Nuž, som rád, že Sex Education štvrtou sériou aj končí, pretože nové postavy sú stále väčšie a horšie karikatúry "nemenovanej" propagandy. Scény s pôvodnými postavami majú stále čo ponúknuť a je to práve ich vibe, pre ktorý má tento seriál taký úspech a prečo som naňho vždy tešil. Čo sa konkrétnej epizódy týka, doposiaľ jednoznačne najhoršia z celého seriálu. Na pár svetlých a vtipných momentov to pôsobilo ako reklama na nové "normálne". ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Keď v 28. minúte Pan Groff obeduje na WC, v držiaku na toaletný papier je kľúč, avšak pri zábere zhora tento kľúč zmizne. (maros336)

Reklama

Reklama