Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenze (80)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tento seriál jsem narazil zcela náhodou. Sehnal jsem si hned kompletní dvě série (v cz dabingu). První dva díly jsou více komediální, další jdou více do dramatické hloubky. Baví mne to a dávkoval jsem si jednotlivé díly téměř pravidelně každý den. Hlavní postavy i obsazení je zajímavé a velmi pěkně uvěřitelně zahrané. (Trochu mi to připomenulo seriál, anglický i americkou mutaci, "Skins", který má však o něco více hlavních postav a svou poutavostí mi přivozoval diváckou závislost.) 1.série: >80% ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sexuální výchova je dle mého chytrý seriál. Neukazuje teenagery tím typickým hollywoodským filtrem, který není ani z daleka reálný. Tady jsou dobře vyvážené vtipné scény s těmi vážnými a i když se tu řeší vztahy, jsou poutavé a narozdíl od jiných Netflix projektů mě i zajímaly. Postavy se vyvíjejí a většina si za tu sérii prošla dost změnami. Fakt doporučuju. Důkaz, že originální Netflix projekty nejsou úplný brak. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po ohodnocení všech epizod se má průměrná známka za první sezónu vyšplhala na čtyři hvězdičky. Chvíli jsem uvažoval, jestli nemám jeden kousek ubrat, protože jsem seriálu v některých dílech lehce nadržoval, ale nakonec jsem se rozhodl nezasahovat. Série byla sice místy v oblasti humoru hodně chabá, na druhou stranu přišla i s velmi vtipnými pasážemi a fakt se mi líbily dramatičtější odstíny příběhu. Tím chci říct, že jsem byl vlastně spokojený a určitě se podívám i na pokračování. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To nejlepší, co nám mohl Netflix nadělit v rámci novinek roku 2019. Spolu s Černobylem od HBO a His Dark Materials od BBC seriálové top trio roku. Povinně by se měl kouknout každý teenager, již teď je to pro mě kult. Skvěle zahrané, solidně jsem se bavil. Funguje jak jako komedie, tak drama. Už se nemohu dočkat druhé řady. 100% ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

Nejsem cílová skupina. Není mi patnáct, nejsem napumpovaná energií a hormonama, a sex není jediné, čím se zabývám. Vlastně jsem taková nebyla, ani když mi těch patnáct skutečně bylo, takže zdejší nadšené až hyperaktivní postavy příliš nechápu. Asi proto nerozumím místní euforii z tohoto seriálu, který ve mě zatím vyvolává dojem, že jde o slabší Glee bez zpívání. Dospělým postavám je věnováno málo prostoru, zatímco zdejší puberťáci jdou mimo mě a nějak je mi úplně ukradené, kdo s kým začne chodit nebo kdo se s kým rozejde. A o to jde v Sex Education především, ačkoli se navenek tváří jako originální a odvážná osvěta. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (26)

  • Ředitel školy říká při pravidelném kázání v ředitelně svému synovi Adamovi (Connor Swindells), že by si měl vzít příklad ze své sestry. Adamova sestra se ale v žádné epizodě 1. ani 2. série neobjevila. (Modnar)
  • Keď sa začína školský deň, ručičky na školských hodinách ukazujú čas 4:15. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama