Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sexuální výchova v Británii se vrátila po roce a tak nějak dala lidem, co chtěly. Naštěstí pokračování dopadlo v celku obstojně. Rozjedeme se do nových nastavených problémů a postav, ale velmi rychle si na nové promazané koleje zvyknete. Docela člověka potěší, že i když se lehce vytratila facka ohledně otevřenosti, která charakterizovala seriál, už máme nějaký cit k postavám, který funguje dobře. I humor ve výsledku. I když je jasné, že cílovka je někdy na úrovni prvního výronu semene a vysokou školou, tak seriál nesklouzne k nějaké pubertální trapnosti a nebo jednoduchosti. Nebo alespoň ne dlouhodobě. Asi hlavní věc, co je trochu debilní je zase úkaz nějaké emancipace žen, ale přesto se o epizodu dál ukáže, že údajně kluk nemůže vyrůst bez mužského aspektu. Trochu zbytečná gulášovka v prášku. To nic nemění na zajímavé zábavě i touhy vidět více a zažít více. I určité promyšlenosti toho, co tvůrci by rádi dělali. Jeden z mála seriálů, který pojede už do třetí série a má na ní nakročeno více než dobře. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních dvou epizodách jsem se trochu obával toho, že druhá série vznikla pouze jako zbytečná a nastavovaná kaše, která měla za úkol uspokojit velkou část fanoušků tím, že konečně dá dohromady hlavní dva protagonisty. A ani nevíte, jak moc jsem rád, že jsem se neskutečně mýlil. Od půlky sezóny se seriál stává "zralejší" a do poměrně pohodové podívané háže temnější prvky reality. Samozřejmě se nenechte zmást, pořád se jedná o dílo převážně feel-good ražení, nicméně přeci jen je o něco méně "teen" než sezóna první. Příjemným faktem je posléze i to, že i nově příchozí postavy perfektně zapadnou do zbytku ansámblu, jenž už dávno milujete. A ačkoliv se té třetí série přeci jen stále bojím, jelikož opravdu nechci, aby to dopadlo oním cukrkandlovým koncem, tak jsem na ní vlastně docela zvědavý. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat jako hrom! Pokud se vám první série líbila, nyní bude křičet blahem. Herci jsou více sehraní. Děj je konzistentní. Humor funguje na výbornou. Dramatické chvíle neskřípou a dojmou vás. Navíc se zde vyskytuje i lehce depresivní podtóny, které ještě více přidají na uvěřitelnosti. Tento seriál by se měl promítat všude. Učí totiž jednu důležitou věc. Komunikaci mezi partnery. Něco, co mnoho osob nezvládá. Jsem nadšený. Všech osm epizod je nacpaných úžasnými momenty. Top 10 letošního roku má obsazené jedno z míst. Season 2 - 90% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sezóně jsem byl se seriálem v podstatě spokojen, po druhé řadě už to ale neplatí. Já samozřejmě vím, že jsou gayové jasně v kurzu, ale kdyby mi v tomhle městečku upadla bankovka vysoké hodnoty, nechal bych ji ležet, jsou i důležitější věci než peníze, Aimee by mi jistě rozuměla. Taky mi hodně vadila pestrobarevná Anglie, místy hodně chabý humor, Ola a slabé využití Lily. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně dlouho očekávaná druhá série jednoho z nejvtipnějších, nejoriginálnějších a zároveň tak lidského seriálu poslední doby. S ní se vrací i staré postavy, které je od prvních dílů dobré vidět, a zároveň pár nových postav, ke kterým si divák najde cestu. Co se humoru týče, je to o něco slabší než první série, chybí tomu silnější hlášky, situace už nejsou tak "extrémně" ujeté jako bývaly, sprosťárny se zmírnily , ale naopak to nabírá na dramatičnosti a teen vztazích, spolu s depresivním koncem mi to místy přišlo jako hybrid 13 reasons:D Bylo to svižné, vztahově propletené, ale od půlky možná až moc okaté a předvídatelné, že "kdo s kým skončí" a taky trochu přepláclé, kdy se v jednom momentě obracely karty a z hetero se stávali homo a naopak. Od sexuální poradny se upustilo a zabruslilo se více do školy jako takové a konec nechal opět otevřeno pro další sérii. Sjeto za jeden den, tyhle věci me prostě baví, i když žádná intelektuální a existenční pointa v tom nebude. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • Anne-Marie Duff, ktorá hrá matku Maeve (Emma Mackey), je známa tým, že hrá Fionu Gallagher v seriáli Shameless (2004), kde hrá mladú dospelú z robotníckej triedy bez matky, rovnako ako Maeve. (Pat.Ko)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama