Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada je svou kvalitou vyváženější než první a to je co říct. Tenhle seriál je otevřený, svým způsobem až perverzní, ale i tak dokáže zaujmout. Najdou se odpůrci, tomu věřím, i já nerad koukám na gaye ve filmech či seriálech, ale tady je to jiné. Seriál umí pracovat jak s postavami, tak s emocemi a to je hodně velká výhoda. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní pecka. Druhá řada hraje i na vážnější strunu, objeví se dokonce několik témat, která se nemohou minout s tím, co současný divák od podobného seriálu očekává. Postavy mají skvěle vypointované příběhy plné nečekaných zvratů a silných emocí, velký prostor tu vedle Otise (Asa Butterfield) a jeho okouzlující matky (Gillian Anderson) získává i jejich bezprostřední okolí – Eric (Ncuti Gatwa), který se musí rozhodnout, čí láska je silnější a opravdovější, Maeve (Emma Mackey), která se potýká se svou matkou, závislou na drogách, Jackson (Kedar Williams-Stirling), kterého jeho úspěšná kariéra vrcholového plavce dovede až k zoufalým činům, Aimee (Aimee Lou Wood), na kterou čeká složitá cesta k znovunalezení ztracené jistoty, Ola (Patricia Allison), která zjišťuje, že její vztah s Otisem není to pravé ořechové... Je toho samozřejmě mnohem víc, důležité je, že seriál neztrácí ani svůj ironizující humor, ani vrcholné highlighty – za ten lze považovat divoký mejdan, pořádaný Otisem, v sedmé epizodě, a potom úplný závěr, kdy se během postmoderního školního představení Shakespearova Romea a Julie odehraje několik důležitých momentů. Nezbývá než se těšit na třetí řadu. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príliš veľa LGBT, príliš veľa masturbujúcich tínedžerov doplnené o rasistický vedomostný kvíz v ktorom dominuje cocoa girl...Ak človek čas od času trávi čas aj s tínedžermi presne vie, čo ich trápi a určite to nie sú debaty o tom, či homosexuálny vzťah je v súlade s vierou a určite sú lídrami vo vedomostnom kvíze osadníci z Katanu. Seriál na svoju hranú politickú korektnosť dopláca aj na úkor toho, že sa snaží pôsobiť vtipne, avšak tínedžerským mozočkom to stačí, rovnako ako starším pánom, ktorí pri predstave že Asa má stále iba 16 a masturbuje v seriály ostošesť musia byť v siedmom nebi. Riadne trápenie, ktoré mám našťastie za sebou a serióznejšia tvár seriálu v druhej série v porovnaní s tou prvou vyznela ešte trápnejšie. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních dvou epizodách jsem se trochu obával toho, že druhá série vznikla pouze jako zbytečná a nastavovaná kaše, která měla za úkol uspokojit velkou část fanoušků tím, že konečně dá dohromady hlavní dva protagonisty. A ani nevíte, jak moc jsem rád, že jsem se neskutečně mýlil. Od půlky sezóny se seriál stává "zralejší" a do poměrně pohodové podívané háže temnější prvky reality. Samozřejmě se nenechte zmást, pořád se jedná o dílo převážně feel-good ražení, nicméně přeci jen je o něco méně "teen" než sezóna první. Příjemným faktem je posléze i to, že i nově příchozí postavy perfektně zapadnou do zbytku ansámblu, jenž už dávno milujete. A ačkoliv se té třetí série přeci jen stále bojím, jelikož opravdu nechci, aby to dopadlo oním cukrkandlovým koncem, tak jsem na ní vlastně docela zvědavý. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá řada je jiná než ta první,přesto si ale udržela hodně vysoký standard.Ještě tak první dva díly je to podobná sranda jako v jedničce,ale pak se pomalu ale jistě přejde na vážnější notu a ta vydrží až do konce.A on je tenhle vývoj vlastně logický.Zatímco první řada sloužila primární k seznámení s prostředím a postavami,druhá už se nebojí jít víc do hloubky a i když už to není taková bžunda,působí mnohem uceleněji,komplexněji a vlastně i uvěřitelněji.Opravdu doufám,že bude třetí řada,protože už teď mi tahle celkem svérázná parta docela chybí...90% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • Žlutý automobil, kterým přijel na návštěvu Otisův otec Remi (James Purefoy), je Ford Cortina Mk III ve verzi GT (Grand Touring). Třetí generace Fordu Cortina se vyráběla mezi lety 1970–1976. (J.F.B.)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama