Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada je svou kvalitou vyváženější než první a to je co říct. Tenhle seriál je otevřený, svým způsobem až perverzní, ale i tak dokáže zaujmout. Najdou se odpůrci, tomu věřím, i já nerad koukám na gaye ve filmech či seriálech, ale tady je to jiné. Seriál umí pracovat jak s postavami, tak s emocemi a to je hodně velká výhoda. ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokdy se stává, že mě posadí na prdel druhá série čehokoliv. Často bývá slabší nebo se - zejména u lepších seriálů - drží na stejné vlně. Přesně to jsem očekávala u Sex Education. To, čeho jsem se dočkala, mi téměř vyrazilo dech - takovou jízdu jsem tedy vážně nečekala. Všechno to, čím si mě dostala první série, se tady několikrát znásobilo. Ta práce s jednotlivými charaktery, hraní si s emocemi...Všechno je najednou ještě intenzivnější. Tomuhle se teprve říká návrat! ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco v první sérii jsem hodnocení zvedala, tady jsem měla pocit, že to v druhé půlce nešlape jak má. Možná je to tím "zhltnutím" seriálu v takové rychlosti, ale já nevím... ono v každé epizodě se nám tvůrci (ať už na větším či menším prostoru) snaží něco předat a tady to občas a zvlášť na konci, fakt drhlo v tom, jak to bylo na sílu a nepřirozené. A občas taky - tohle si mysli, tohle je správně. ()

djfun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělé první sérii, jenž měla překvapivý švih a lehkost, se ve druhé dle mého místama trochu moc tlačí na pilu . Nejzřejmější je to pak v posledním díle, který mě svou snahou o všechna -chvílema dost křečovitá- vyústění kapku sral. I tak je ale docela hustý, jak tenhle seroš dokázal zasáhnout i postaršího týpka, jako jsem já:) Ty postavy si nejde neoblíbit a proto doufám, že trojka nás nemine! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rovnako funkčné ako prvá séria. Páči sa mi ako sa postavy vyvíjajú ale ako aj všetky dostávajú potrebný priestor narušiť naše divácke percepcie. Tých čo sme moc radi nemali, sme začali rozumieť a tým ktorým držíme palce nám umožňujú prežívať emócie nášho mládi v bezhraničnej sile a údernosti. Otis a Erik si prechádzajú druhou sériou , zmenami a romantickými eskapádami a ja im veľmi moc držím palce. Otvorenosť seriálu s akou sa zameriava na problémy mladých, na normálnosť aj na sexuálnu revolúciu mi príde v rámci žánru neprekonateľné. Niečo čo sa oplatí sledovať. Aj napriek sexuálnym témam to má totiž silný morálny a ľudský rozmer. 2. séria - 100% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • V epizodě můžeme slyšet píseň „Make Your Own Kind Of Music“ od Cass Elliot. (Fidlak)
  • Žlutý automobil, kterým přijel na návštěvu Otisův otec Remi (James Purefoy), je Ford Cortina Mk III ve verzi GT (Grand Touring). Třetí generace Fordu Cortina se vyráběla mezi lety 1970–1976. (J.F.B.)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno