Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

Muel 

všechny recenze uživatele

| Netflix | Super. Po mierne slabšej druhej sérii je to opäť nahláškované a miestami fakt divné, ale kráľovsky zábavné. Každá jedna dejová linka tu má zmysel a všetky su pekne uzavreté. Vývoj postáv síce rozprávkový, ale nepresiahne to hranicu absurdity a postavám proste fandíte a máte ich úprimne radi. A konečne došlo na "ten" moment, na ktorý sme všetci čakali od prvej série, vy viete ktorý. Inak Adam je proste MVP celej série. Ten character development je tu lepší, než v polke dnešnej seriálovej produkcie. | Hodnotenie: 9/10 | ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mám sice trochu problém s tím jak tvůrci v rámci třetí série řeší některé situace (celá ta školní záležitost s Hope) a jak nakládají s některými vztahy (vztah Otise a Maeve,který začíná smrdět tím,že se nakonec Otis ožení a s Maeve bude až mu manželka umře,nebo vztah Jeane a Jakoba,kde mi přijde,že tvůrci musí za každou cenu přijít s nějakým zvratem),ale i tak jsem zjistil,že mi tahle partička dost chyběla a celou sérii jsme dali za 2 dny.Celá řada pak jde cestou kterou nastavila druhá série,takže i když je to pořád chvílemi dost vtipné,finální vyznění je spíš hořkosladké a častěji se hraje na vážnější notu.Jsem rád za potvrzení další řady a doufám,že tentokrát alespoň něco dopadne tak jak bych si představoval...85% ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série. Už to nějak ztrácí šťávu, ale velmi, velmi pomalu. Nový pár Otis a Ruby (ta mimochodem totálně vládne!) byl výborný, finále byla správná ždímačka emocí, mix vážných témat a humoru tady opět funguje na jedničku, všichni herci jsou opět naprosto excelentní (a Gillian je opět královna), jen prostřední díly byl tentokrát trochu slabší a občas to ztrácí náboj i v rámci celé série. Ale furt je to celé strašně boží. Jen mě štvaly TQ+ postavy. Nic proti těmto osobám, ale občas toho bylo malinko moc. Na čtvrtou sérii se ohromně těším! Stále klenot. 85%. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstate ešte slabšie ako druha sériá, určite najslabšie čo seriál sex education predviedol. Postavy sa síce vrátili ale celé to bolo takè divné aj ten záver uponáhľaný ako spomenuli ostatní obľúbení užívatelia. Bol aspoň emotívny. Už to ide dole vodou ostal aspon výborný vyber piesni ktorý je stále na jednotku. 3* ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná ze mě ta počáteční euforie opadne, ale prozatím jsem nadšená. Jen mi přijde, že hlavní postavy byly jaksi upozaděny a do popředí se dralo to méně důležité. Bavila mě Aimee, Adam, Otis. Ten progres a osobní růst u některých? S mými emocemi to pěkně zacvičilo. Jen by to chtělo více Otise a Maeve. Ono by to natahování mohlo taky brzy otrávit.... Jo a scenáristé by se příště mohli vrátit k charakterům, které poslali na vedlejší kolej. Pokud příště bude...A Eric ať mě neštve. To jeho jednání v téhle sezóně? Pf. A Ruby ta zmizela kam mimochodem? Zrovna když se nám ukázala taky jinak, než jako nafrněná barbína, rozhodli se páni pisálkové, že se budou řešit raději postavy, o kterých předtím nikdo nikdy neslyšel. Škoda. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

  • Keď sa Jackson pýta svojej matky (Hannah Waddingham), či vždy vedela, že je lesbička, odpovedá, že veľa vecí jej bránilo v tom, aby uznala svoju príťažlivosť k iným ženám, keď vyrastala, a na záver povie: „Hanba.“ Waddingham predtým hrala v seriáli Hry o tróny (2011), kde sa jej postava Septa Unella preslávila opakovaným vyslovením slova „hanba“. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama