Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Jako film to zas tak moc dobre nefunguje. Jako technologicke demo, vuze nebo zkoumani noveho terenu to funguje lepe. Ale co mi tu chybi? Silnejsi pribeh. Co mi tu prebyva? Je tu az moc smicek, az moc previjeni na to, abych se bavil. Je to uz moc nahlych zmen zanru. Az moc 'self aware' momentu, ktere neslouzi pribehu. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Díky interaktivnímu větvení a meta rovině velmi inteligentní a chytlavé. Věřím, že když to někdo poskládá pirátům do ripu, možná to i ocení, ale nemyslím, že to stahovače nadchne tak, jako lidi sledující to v původně zamýšlené formě na Netflixu. Mindfuck, kdy s vámi v začne děj komunikovat, je úžasný. Jako člověk, co programoval na ZX Spektru (respektive jeho socialistické kopii Didaktiku Gama) z toho mám samozřejmě navíc nostalgii jak prase. ()

Reklama

FAITH.BABE 

všechny recenze uživatele

Když si vzpomenu na interaktivní dývko s Final Destination 3, je to slabej odvar proti tomu co vytvořil Netflix. Celou dobu skáču do stropu a pištim jak kok nadšenim. Panebožeeee, asi napíšu na správu webu, ať mi tam k tomuhle filmu otevřou šestou hvězdičku. Jdu se z toho pojebat a zejtra pouštim znovu. Mám vítr z toho, aby mi něco neuteklo. ()

Fryštok 

všechny recenze uživatele

Iluze volby. Přesně jak Stephan popsal ve svém "happy endingu", kdy dal hráči na výběr z možností, ale stejně konec určoval on. Stejný postup je uplatněn v tomto filmu. Interaktivní film tohoto typu je tedy naprosto zbytečný - žádná volba ve skutečnosti volbou není. Otázka zní, jestli tvůrci chtěli, aby toto divákovi došlo? Pokud ano, tak tento díl nádherně ukazuje, jak se nemají dělat interaktivní filmy a pokud ne, tak se jedná o nedotaženou hloupost. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Bol som skeptický ku konceptu a najmä k tomu overkillu rozhodnutí, ktoré robí divák za hrdinu (začína to výberom cereálií), ale nakoniec to fungovalo a to najmä vďaka skvelo vystupňovanej paranoji a šialenstvu, ktorému hlavný hrdina podlieha. Aj tak si ale myslím, že ako štandardný film by to mohlo byť ešte lepšie. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

  • Celý film je interaktivní, natočený formou choose-your-own-adventure, kdy divákovi jsou nabízeny volby mezi dvěma možnosti ovlivňující kompletně děj filmu. Kvůli tomuto faktu bylo celkem natočeno přes 5 hodin použitého materiálu, přestože následná stopáž sledovaného filmu má 90 minut. (hansel97)
  • Na začátku, když se Stefan (Fionn Whitehead) poprvé setkává s Colinem (Will Poulter), tak jakmile si Colin sundá sluchátka, je slyšet, že právě poslouchá skladbu „New Life“ z roku 1981 od Depeche Mode. (Dangerous2)
  • V herní společnosti je na zdi pověšen plakát s robotickým psem, který lovil přeživší ženu během nevysvětlené apokalypsy v epizodě Metalhead (2017). Plakát upozorňuje na počítačovou hru s názvem „METL HEDD“ evokujícím epizodu. (hansel97)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Reklama

Reklama