Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Po tom, čo sa Ellie Stockerová a Gedeon Winter stali zatrpknutými protivníkmi, udalosti ich ešte raz zblížia. Séria záhadných vrážd na oboch stranách hranice otriasa regiónom, lenže motívy ostávajú pre vyšetrovateľov spočiatku nepochopiteľné. Prípad posúva Ellie a Gedeona až na hranice svojich možností a konfrontuje ich s ich vlastným príbehom. Pretože zatiaľ čo Gedeon hľadá trýzniteľa z detstva, Elli sa napriek všetkému snaží usvedčiť Gedeona z korupcie, aby vyniesla na povrch pravdu o vražde jej kolegyne Yely Antic. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rovnako ako pri predošlých sériách, aj v prípade tejto je najsilnejšou stránkou scenár a priam severská atmosféra, ktorá najmä v úvode dokáže dosť solídne navnadiť a následne “nepustiť”. Rovnako ako pri predošlých sériách, aj v prípade tejto ide o lapačku “sériového vraha”, pričom kombinácia spomínaných kladov a samotného námetu, sú pre moju maličkosť dosť silnými atribútmi. Toto je fakt veľmi vydarená záležitosť. A tá hudba do pána Fera, tá hudba .. ❤️ ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trojka je jedným slovom démonická! Miestami má až hororový nádych. Postavy sú v celom seriály tiež perfektne napísané a totálne premakané. Mal som až pocit, akoby som listoval v knihe. Dokonalosť. Výborne vypointovaná záverečná epizóda a excelentný koniec tak, ako si kvalitný seriál a jeho oddaní fanúškovia musia zaslúžiť. Jednoznačne top medzi krimi sériami! 100%! ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechno při starém na co je divák zvyknutý. Opět si ústřední dvojice musí najít cestu k sobě a do toho seriový vrah. Seriál ještě více využívá sílu krajiny a pomalých záběrů do lesa, že atmosféru máte hned. Do toho mystično,legendy a dobře zvládnutá pointa, která leckdy nehraje moc do různých stran, ale i tak je skvěle podaná. Minimální mouchy možná najdete, někomu nemusí být po vůni dlouhý scény do flashbacků o jedné legendě, někomu může přijít proč Gedeon se šťourá v minulosti a zbytečně to provází celou sérii. Každá postava vlastně jede svůj příběh a jako celek to zapadne skvěle. Takže není o čem. ()

Marpe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečná temná až hororová atmosféra s velmi dobrým psycho příběhem. Vůbec jsem se nenudil ba naopak byl jsem do toho případu hodně zažrány, až jsem byl s vyšetřovateli také lehce zoufalý. Bavila mě i vedlejší linka Gadeona s Ellie, kde jsem byl vážně zvědav, jak se to mezi nimi celé vyvrbí. Jinak tohle na seriálu dost oceňuji, že tam byly i ty vedlejší pasáže, že ne vždy šlo jen o ten samotný hlavní případ. To se málokdy vidí u krimi seriálu. Takže, abych to celkově shrnul, tak Průsmyk řadím mezi mé nejoblíbenější krimi seriály, které jsem donedávna viděl.  Moc si přeju, abychom se dočkali dalších sérii, i když to nadějně bohužel moc nevypadá.  PS: Do Ellie (Julia Jentsch) jsem se prostě zamiloval a bude mi chybět. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temně hororová série, to přesně vystihuje 3. sérii Průsmyku. Scény z lesa byly opravdu děsivé, hudba nepříjemná , vrah strašidelný, tedy než dojde k odhalení.... Příběh Ellie a Gedeona se taky uzavřel. V nejlepším se má přestat.... Asi nemám co vytknout.... Možná ten tanec na konci, to jsem moc nepochopil proč nám to ukazovali.... Top série roku 2023 ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama