Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

V první polovině si ke mě film teprve hledal cestu, aby mě v té druhé odpálil. Moc nevyhledávám Asijskou kinematografii, ale po tom co hodil velké doporučení EvilPhoEniX ve skupině na FB, musel jsem si to pustit. A jsem za to opravdu rád. Film má skvělou technickou stránku, zajímavý děj, který má hlavu a patu. Dle mého to do sebe vše skvěle zapadlo. Herecké výkony velice dobré, především musím vypíchnout Jeon Jong-seo, která je přímo ďábelská, ta si ukradla celý film pro sebe. Posledních 15 minut jsem s napětím očekával jak to celé dopadne a řeknu vám, ke konci mi dokonce ukápla slza, jen aby mi v poslední scéně spadla huba na zem. Ve finále velice silný nadprůměr, který hodně doporučuji. Palec nahoru. 7,5/10 ()

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele

Jednoho krásného večera jsem zatoužil si pustil jeden z korejských filmů dostupných na Netflixu. Tento film mě zaujal svým profilem. Ihned jsem s ním započal schůzku, která trvala sto dvanáct minut - netrvala dlouho ale byla napínavá až do poslední setiny s příjemně dobrým koncem. Akorát by mohl Kol prozradit více o své negativní části. Rád bych ji lépe pochopil. Neochotně jsem byl přinucen věřit jen té kladné. Jsem rád, že jsem z tohoto filmu odnesl i ponaučení  : Radši být spokojen s málem než chtít více; vážit si vykonavatelů svého přání, přesto, že si ho velmi užívám. Rozhodně tento snímek stojí za vaši pozornost. ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Trochu bych mírnil to hrocení s Frekvencí - ok, o tom filmu víme snad všichni, je fakt dobrej, myšenka s Telefonem zprvu téměř totožná, ale je originální samotná Frekvence s Quaidem ?;) Tohle je dobrá variace, ne dokonalá, ale korejsky dobrá se vším, co k tomu patří. Dobře odvyprávěné, nasnímané, hlavní záporná postava sexy. Dalo vzpomenout na Butterfly Effect, celkově prostě spíš chválím a doporučuji. 7.5/10 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Filmy s časovými slučkami, mám do cela rád. A táto je vysoko intenzívna, nepredvídateľná a aj a to hlavne na konci, už aj trocha prekombinovaná. Do asi polky filmu má film veľmi bavil, len potom sa začal riadne zamotávať v záplave zvratov a point. Je pravda, že aj keď sa tu toho dialo veľmi veľa, tak si film udržal celkom solídnu úroveň logiky i keď mierne zakopnutia tu boli. Najviac som nepochopil načo hlavná hrdinka povedala vražedkyni o noži, keď ju vzápätí chcela sama zabiť a potom len pozerala, ako jej nezmyselne rozhodnutie mení chod udalostí. Je to pútavé, ale keďže minulosť bola stále ďaleko vpredu ako budúcnosť a bolo zrejmé, že i režisér a scenárista v jednej osobe, je viac naklonený k minulosti, tak bolo zrejmé, ako to celé dopadne. Je to medzi 3 a 4*, ale už si ani nepamätám, kedy som naposledy videl slušný mind fuck, tak sa prikloním k 4*. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Koukám, že už po pár komentech je tu docela dost expertů na nadpřirozené časové paradoxy, kteří tuší, že takhle to fungovat nemůže. lol. Možná proto, že já vážně nechci řešit, jak má správně fungovat něco, co neexistuje, jsem si film bezvadně užil a považuju jej za jeden z nejlepších thrillerů roku. Odvyprávěný je podle mne totiž zkrátka skvěle. I přes ty časové hrátky je to jasné, přehledné, postupně velmi, velmi napínavé a temné. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama