Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Snímek pracuje s premisou, že pokud někoho zachráníte, můžete ohrozit životy jiných. Co kdyby to byl šílený vrah? Příběh má baladický rozměr - vina si žádá trest a za chyby se platí. Frekvenci si už téměř nepamatuji, a tak nemám potřebu srovnávat. Navíc Asiati nakládají s příběhy jinak, tudíž těžko odhadnout, kdo přežije a kdo nikoliv. Pěkně udělané jsou změny v budoucnosti jako důsledek manipulace v minulosti. Asi nejhezčí je v tomto směru auto v tunelu. Mohlo to být o půl hodiny kratší, ale tentokrát mi film rychle utekl, tudíž mi to až tak nevadilo. Velmi pěkný vizuál doplňuje třeskutá hudba, klidně mohlo být hardcore více, a nepříjemný zvuk telefonu. A popravdě, hlavní postava si svůj osud zcela zasloužila... ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Moc nemusím filmy, kde se jen mluví a nic se neděje. The Call je ovšem výjimka, neboť zde se něco děje díky tomu, že se mluví, GENIÁLNÍ! Absolutní mindfuck film s oslnivým vizuálem, propleteným příběhem, který vás bude do sebe vtahovat s každou minutou víc a víc i přes to, že si budete klást otázky častěji, než budete dostávat odpovědi a vše je doprovázeno prvotřídním ozvučením. Holky předvedly fascinující herecký výkon, který jsem si užíval každou sekundu, až do konce. Film dokáže udržet diváka napjatého, jako gumu od tepláků od samého začátku a nezná smilování. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Filmy s časovými slučkami, mám do cela rád. A táto je vysoko intenzívna, nepredvídateľná a aj a to hlavne na konci, už aj trocha prekombinovaná. Do asi polky filmu má film veľmi bavil, len potom sa začal riadne zamotávať v záplave zvratov a point. Je pravda, že aj keď sa tu toho dialo veľmi veľa, tak si film udržal celkom solídnu úroveň logiky i keď mierne zakopnutia tu boli. Najviac som nepochopil načo hlavná hrdinka povedala vražedkyni o noži, keď ju vzápätí chcela sama zabiť a potom len pozerala, ako jej nezmyselne rozhodnutie mení chod udalostí. Je to pútavé, ale keďže minulosť bola stále ďaleko vpredu ako budúcnosť a bolo zrejmé, že i režisér a scenárista v jednej osobe, je viac naklonený k minulosti, tak bolo zrejmé, ako to celé dopadne. Je to medzi 3 a 4*, ale už si ani nepamätám, kedy som naposledy videl slušný mind fuck, tak sa prikloním k 4*. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Neb ať už se chystáš udělat cokoliv, nenaštvi svojí kamarádku z jiné časové linie? Naprosto vtahující začátek, kdy je sice ta věc s časem jasná hned od začátku, tady se ohledně toho nechodí moc dlouho kolem keře. Ale začne se to všechno dost hroutit v moment, kdy činy v minulosti ovlivní budoucnost a jedna strana pomůže druhé. V ten okamžik se milý film s tématem pomoci jedné holky druhé holce, začne nejen brutálně dějově, ale i žánrově komplikovat, a ještě víc rozjíždět. A jo, když už je jasný všechno a co jde, tak je to poměrně jednoduchý stavební základ. Ale to vůbec není podstatné. Protože ten základ je omítnutý opravdu fajnově a celá ta multižánrová cesta je naprosto skvělá a zábavná, což je asi to nejdůležitější a na prvním místě. Jenom jsem si ke konci říkala: "Ok, ale tady mi něco nevychází, ne?" A hned na to: "Nebylo by lepší, kdyby by mi to nevycházelo, ale zůstala bych naivně spokojená, kdybych film vypnula v moment, kdy se ukáže první vteřina závěrečných titulků?". Hodně povedený film s fajn zpracovaným tématem. Za mě navíc super vizuál, kdy se něco v přítomnosti "přepisovalo", to bylo moc fajn. Jo, tohle bylo moc fajn :) ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Než začaly titulky, mírně opovržlivě jsem pozvednula obočí nad závěrem, v němž by patos ohromil i Spielberga. Po předchozím velmi sympatickém thrilleru to bolelo jako rána na solar. Ale naštěstí jsem dostatečně líná, abych film vypnula před závěrečnými titulky, takže jsem se dočkala mnohem povedenější verze závěru. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama