Reklama

Reklama

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho

(seriál)
  • USA Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
Trailer
USA, 2019, 3 h 55 min (Minutáž: 51–74 min)

Tvůrci:

Joe Berlinger

Režie:

Joe Berlinger

Kamera:

Adam Stone

Hrají:

Ted Bundy (a.z.), Kenneth Bianchi (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Aktuální rozhovory, archivní záběry a audio nahrávky pořízené v celách smrti tvoří šokující portrét nechvalně známého sériového vraha Teda Bundyho. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když na sebe vezme zlo podobu Teda Bundyho, tak jsou lidi bezmocní (našel by se pro jeho ztvárnění lepší adept, než multigalaktickej krasavec Ryan Gosling?). Jako lidstvo jsme dostali lekci, snad jsme se z ní poučili. Tenhle dokument Bundyho ještě víc glorifikuje (taky byste s ním chtěli mít tričko?), na druhou stranu je to užitečnej studijní materiál. A sakra dobře udělanej, to je jasný. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že ani ja som si nenechala ujsť túto limitovanú sériu o Tedovi Bundym. Podľa názvu série som očakávala niečo trošku iné. Ruka hore kto očakával, že takmer celý dokument bude rozprávať detaily z miest činu.. Napriek mojím nenaplneným očakávaniam, som bola naozaj veľmi spokojná. Veľmi dobre spracovaný dokument a veľmi dobre zvolená hudba, ktorá dodávala tú správnu atmosféru. Ted Bundy mi samozrejme nie je cudzí ale naozaj ma prekvapila, a možno aj zaskočila, jeho arogancia a egocentrickosť, no i humor a charizma. Nie je pre mňa prekvapením, že ženy mali pre neho slabosť, so mnou by to mal asi tiež veľmi ľahké a bol by to rýchly proces. ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Pěkně obsáhlý dokument o sympatickým vrahovi. Je v něm řečeno vše od narození až po smrt. Určitě se musí pochválit zpracování těch pásek, ty datumy byly fakt suprově zobrazeny. Jinak bych v tom neviděl zas takový zázrak. Bylo tam toho sice řečeno dost, ale něco význačného mi přece jen chybělo. Trochu mi připadalo, že je dokument natáčen pro mladší publikum, jako že s nechutnými praktiky byli filmaři opatrní. Uvítal bych díly o něco kratší, slyšeli jsme z toho příběh jako by obyčejného člověka. Těšil jsem se na Tedyho doznání, které bylo velmi krátké. Nejzajímavější bylo vždy, když se Bundy objevil přímo na obrazovce se zvukem. 80/100 ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Dobrá práce, pěkně chronologicky a logicky, podloženě sesumírovaný přehled o jednom z nějvětších hovad 70' a 80' let dvacátého století. Ted Bundy je jméno, které zná prakticky každý, kdo dokáže chodit, číst a počítat, přesto hromada informací mi byla neznámá a Joe Berlinger mi touto minisérií rozšířil moje částečné povědomí a časové zařazení. Tento cestopis západním pobřežím, "Real Escape Exit Game" a kurz maskování, následovaný výukou amerického právního systému mě hodně potěšil. Zajímá mě, koho si na paškál Berlinger vezme příště. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Předchozí Making a Murderer mě navnadilo na tuhle minisérii, kterou jsem měl v hledáčku už delší dobu. A rozhodně nejsem zklamán, Ted Bundy je hodně zajímavá postava a tvůrcům se povedlo ho zachytit v několika velmi zajímavých polohách. Informativně to není kdovíjak obsáhlé, ale od 4dílné minisérie asi víc chtít nelze. Líbilo se mi, že se tvůrci zaměřili i na problematiku informovanosti o zločincích v jednotlivých státech, ten posun za 40 let je neuvěřitelný. (Netflix, orig.) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama