Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mise na Aldhani dosáhne bodu, odkud není návratu. Jako krytí jí slouží velkolepá podívaná. (Disney+)

Recenze (47)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačne explozívne finále. Jeden top je vizuálny a to je miestny roj meteoritov ktorý láka rôzne kmene k veľkej púti. Spektakulárne vesmírne divadlo bolo ozaj dychberuce. Druhou topkou finále je prierez celého záťahu krok po kroku a celý čas vidíme prepad z prvej ruky. Každý tím má v pláne svoje miesto a kto zlyhá tak vystaví do nebezpečenstva zvyšok odboja. Stávky sú vysoké, ide o život a o 80 mega. Vidíme aké pevné nervy musia aktéri mať a aké rôzne nepredvídateľné udalosti sa udejú. Treba ísť ale podľa plánu a ak do toho dajú všetko tak môžu zvíťaziť. Unless, je to veľký balík prachov aj na nejedného rebela. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhé minifinále drží trend, takže se jedná opět o chytře napsanou a strhující záležitost. Celé to vypadá nádherně, drží to napětí a opět to ve mně vyvolává radost, že jsem fanouškem Star Wars. Je ostudné, že se o tom nemluví víc jen pro to, že tam není prvoplánový fanservis a merchandisingové blbůstky, přitom takhle mělo SW vypadat už od roku 2015. ()

Reklama

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, druhý třídílný "film" za námi a zatím je to každou epizodou lepší a lepší. Šestá epizoda je zatím to nejlepší, co seriál nabídl. Fantastická napínavá podívaná, se skvělým vizuálem, která se zároveň nebojí tnout do živého. Takhle by se to mělo dělat, je to fakt poznat, když se toho chopí kompetentní lidé namísto diletantů (ehm ehm Deborah Chow ehm ehm). Fakt výborná práce na seriál, který mi původně připadal naprosto zbytečný natáčet. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to taková bomba jak jsem čekal, ale je to své a zatím si drží svou tvář. Zlepšovati je jistě co. Tu 4. dávám za posl. 10min. páč na SW je to z psychologického hlediska až podezřele vynikající. Zatím tomu říkám, odvrácená (v tom kladném slova smyslu) strana SW. Fascinující je na tomto projektu už jen to, že se občas dosti nudím, ale přesto se od toho nejde odtrhnouti. Tohle neznám u žádného tv s. dodnes. ()

Alterpsyche 

všechny recenze uživatele

Seriál Andor je vyvrcholením snahy Lucasfilmu navázat na úspěch a kvality původní trilogie. Po sérii pokusů a omylů v posledních deseti letech konečně nachází Hvězdné války své místo v moderní televizní tvorbě. To, co naznačila série Mandalorian, tedy pochmurné, strohé ale slušně napsané vykreslení univerza, zde Andor předvádí v plné parádě a přidává neúprosně tísnivou atmosféru hluboké totality. Ze scénáře je ohromně cítit Gilroyův minimalismus, smysl pro preciznost a promyšlená motivace postav. Samozřejmě jsme teprve v polovině, avšak již nyní lze s jistou dávkou opatrnosti říct, že se jedná o prozatím nejlepší počin ze světa SW. Tleskám však především Kathleen Kennedy, která díky své neúnavnosti a cílevědomosti, navzdory protestům mnoha fanoušků, nerezignovala a pokračovala ve snaze kvalitně navázat na Lucasův odkaz. Sázka na bratry Gilroye se neskutečně vyplatila. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama