Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Impérium dostihne Cassiana, ale jeho minulost a totožnost zůstává utajena. (Disney+)

Recenze (28)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Kassian dostáva inštruktážnu prehliadku po väzení a sú mu jasne stanovené hranice ako aj to kde je jeho miesto. Na Ferise zatiaľ povstalkyne sledujú Kassianových blízkych a čakajú na jeho návrat ktorý je v nedohľadne. Senátorka sa snaží nájsť spojencov, ktorý by jej pomohli v boji proti Impériu finančnými prostriedkami. Prevedenie: Filmy z väzenského prostredia mám celkom rád a inak tomu nie je ani tu. Všetky linky na niečo podstatné čakajú ale príbeh sa slimačím krokom posúva k veľkému povstaniu. 70% ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brilantní, depresivní, vtahující a fascinující. Asi se už nebojím říct, že se jedná o nejlepší seriálový/filmový Star Wars projekt od původní trilogie. Chytré rozšiřování univerza, které zcela kašle na atrakce a dává nám poctivou flákotu hutné atmosféry, jíž táhnou vybroušené dialogy i postavy. Víra ve Hvězdné války obnovena. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál geniálně ukazuje beznaděj běžných občanů v ryze imperiálním světě. Je krásně vidět, že když se Impériu nedaří, tak trestají nevinné. Vykreslení imperiálního režimu je znázorněno dokonale a já jsem, že se tvůrci do něčeho takového pustili. Tempo by to sice mohlo mít o něco svižnější, ale ale naprosto rozumím, že se tvůrci snaží o dokonalé a reálné vykreslení postav. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cass a jeho nedobrovolný výlet se jistě přemění v něco zajímavého, zatím je to však nepotřebná a čas ubírající odbočka. Zbytek jede na stále výtečné vlně. Další prohlubování poznání důležitých aktérů. Opět krásná ukázka toho, jak každý kope sám za sebe a některé aliance se tvoří z naléhavosti situace než nějakého společného cíle či víry. V sázce je hodně a než se dojde do nějakého cíle, zemře velká hromada nevinných lidí. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okrem pridlhej oslavy v hlavnom meste nas "osviezili" aspon Kassianovym ubytovanim v "detencnom zariadeni" a v pracovnych skupinach. Konecne ho ta otravna lahkovaznost na chvilku opustila. :) Inspiriacie s par vazeniami a rovnosatami, ci trestami mi pripomenula zo tri filmi a Squid Game.:)  I to vsak coskoro prestane bavit. Na Kassianovej planete zatial dve lesbicke povstalkyne vyckavaju, kedy sa ukaze a blondava ambiciozna vysetrovatelka si zobrala vysetrovanie k srdcu. Inak sa toho moc nedeje. Priemer. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Před jeskyní Sawa Gerrery můžeme zahlédnout modifikovaný Z-95 Headhunter, předchůdce T-65B X-wing starfighter. Model byl představen během Klonových válek jako levnější, rychlejší a hlavně jednomístný stroj oproti mohutnému ARC-170. Později byl nahrazen V-wing těsně před pádem Republiky. (Veskoslav)
  • Vězeňské barvy, tedy bílá a oranžová, nejsou na obrazovce poprvé. V seriálu Star Wars Povstalci (od r. 2014) měli stejnou barevnou kombinaci vězni v imperiálních továrnách na Lothalu nebo zajatá jedijská mistryně Luminara Unduli. (Veskoslav)
  • Jeden z vězňů u stolu 5 je Ruescott Melshi (Duncan Pow). V událostech Rogue One: Star Wars Story (2016) je již seržant, člen elitních jednotek SpecForce Pathfinders a blízký přítel Andora. Je taktéž jedním z těch, kteří zachrání Jyn Erso z vězeňského transportéru, a jeden z důstojníků, co vede pozemní útok na Scariffu. (Veskoslav)

Reklama

Reklama