Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cassianu Andorovi a jeho spoluvězňům se naskytne vhodná příležitost jednat. (Disney+)

Recenze (70)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Kassianovi sa podarí zosnovať plán úteku a zapojiť aj svojich kolegov väzňov. Väznica sa onedlho dostáva pod ich plnú kontrolu a útek je na spadnutie. Senátorka za zahľadenie stôp, ktoré by Impérium priviedli k Povstalcom platí veľkú daň. Prevedenie: Vynikajúci diel plný akcie a emócií ktoré boli doteraz veľmi pomaly stupňované aby sme sa dostali do tejto scenáristickej oázy radosti z poctivo a dobre natočeného seriálu. Len to teraz neposrať nijakým patetickým koncom ale myslím že s týmto režisérom sa toho báť netreba. 98% ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už snad ani není od Disneyho. Andor nemá právo být takhle nářezový a brutálně masakrovat jakoukoliv SW tvorbu od Epizody III. Nové věci měly světlé momenty, nejlepší byl právě Rogue One, ale tohle je někde jinde. Konečně zase áčkový filmaři dělají v předaleké galaxii. Vizuál, režie a konečně i herci dávají naprosté maximum a vyplácí se. Žádný vrtání se v minulosti, žádná prvoplánový camea, žádné zostuzování odkazu. Fanoušci se konečně dostali, co si zasloužili, a je to nádhera! ()

Reklama

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele

Andor ma nebaví, baví ma len Andor. Inak povedané, bavia ma len linky s hlavnou postavou. Tie ostatné sú tak nudné a nezaujímavé, že pri nich skoro zaspávam. Od začiatku mi príliš seriál ako celok nesadol, táto epizóda ma ale hrozne bavila. Andy Serkis je skvelý. Únik z väzenia si zaslúžili plný počet, no pol hviezdy strhávam za tie zbytočnosti navyše. 4,5/5 ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to jasné. Po téhle epizodě je pro mě Andor tím nejlepším, co nám Disney mohlo nabídnout. No co Disney... Tohle je dost možná i to nejlepší, co jsme kdy od celých Star Wars dostali. Andy Serkis je brutální herec. Scénář byl napsán boží rukou. Celá epizoda je absolutně fenomenální ve všech ohledech. 10/10 Absolutní strop všech stropů! ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Andor sa rozhodne nevymyká všetkým stereotypom a schémam tvorby z univerza SW, ani nie je zďaleka prvým pokusom o výrazné vybočenie zo zabehnutých koľají. Stále sa však jedná o zjav, ktorý len ťažko zrovnávať s drtivou väčšinou toho, čo si pod názvom Star Wars diváci predstavujú, ako i celkovou produkciou Disney. A to je jedine dobre. Andor totiž neobhajuje len svoje vlastné nesporné kvality, ale je i potenciálnym predskokanom množstva budúcich adaptácií omnoho rôznorodejších príbehov z univerza (s trochou šťastia inšpirovaných aj niektorými skvelými príspevkami z Expanded Universe). Zostáva len dúfať, že mu kolísavá sledovanosť nepodrazí nohy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Veškeré práce v dílně jsou skutečné. Celá dílna je postavena v měřítku 1:1 včetně funkčních pracovních stolů. Herci tedy nemuseli předstírat práci. (Veskoslav)

Reklama

Reklama