Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Michaelovi řeknou, že má rakovinu v terminálním stadiu, požádá svého přítele Andyho, aby mu pomohl skončit život, dřív než ho ukončí nemoc. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

palcanec 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a komorní. Téma, které tu bylo už stokrát, ale přece jen je to teď úplně jiné. O vyrovnávání se se smrtí a jak prosté zážitky jsou to, na čem záleží. Nejsilnější scéna, která mrazí, je už v traileru (bohužel), ale to vůbec neubírá na jejím dosahu, když se objeví ve filmu. Humorné scény dokonale podtrhují vážnost situace, ve které se oba hrdinové nachází. Prostě velké JO! ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Pohodový příběh o umírání. Ok, pohodový asi nebude to správný slovo. Každopádně, kdo má rád Duplasse asi chápe. Stejně jako v předchozím Lehmannově filmu dokonale civilní podání. Tentokrát přitvrzuje, už nejde o bolístky na duši, ale na těle. Bez náznaku patosu. A Raymond, tak trochu rain man, velký překvapení. Příjemný, to je to slovo. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už námětem je Paddleton totální depka. Mark Duplass a Ray Romano hrají ale natolik zajímavé postavy, že se od filmu nedokážete odtrhnout. Pokud chcete vidět, jak vypadá opravdové, Američani by řekli, weird, přátelství, tak si pusťte tento film. I když jsem věděl, jak to dopadne, nějak jsem se ze zvláštního důvodu nedokázal od filmu odtrhnout. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv na mě filmy s podobnou tématikou fungujou naprosto spolehlivě a snad vždy končím s promáčeným kapesníkem, v tomhle případě to bylo jinak. Přibližně první hodinu mi film, kvůli Andymu, přišel až otravnej. Jeho neustálý průpovídky, styl jednání s okolím. Děs. Ale pak konečně přišla ta poslední půlhodina, kde už se objevilo to, co bych od filmu na toto téma očekával. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne ide o najlepší Duplassov film. Zároveň som mal možnosť vidieť jeden z tých najlepších snímkov o umieraní, a to som si len nedávno povedal, že tohto námetu už mám dosť, že som toho prejedený. No nie som... len treba na tému iný pohľad a hneď to ide. Nezávislá dráma, s horkokomediálnym nábojom a reálnym civilným vyznením, ktorá ma po pocitovej stránke totálne rozložila. Ešte dlho po filme som nad tými dvomi premýšľal, je tu toľko pekných dialógov, situačných scén a smútku, až sa jednému nechce veriť, čo všetko sa do filmu zmestí. Zasiahlo ma to, a veľmi. Tomu skrátka poviem priateľstvo, až za hrob... Nie je nič horšie ako keď uzavretejší človek, introvert, príde o jediného blízkeho človeka, ktorého ešte má. Potom už len... prázdno. Dojemné, smutné.... pocitovo aj myšlienkovo ešte lepšie ako napr. 50/50 (2011). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Kalifornia. (MikaelSVK)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno