Reklama

Reklama

Úspěšná právnička Anna žije v krásném moderním domě se dvěma dcerami a manželem, lékařem Petrem. Její perfektní život ohrozí až příchod Petrova problematického náctiletého syna z předchozího vtahu, s nímž Anna naváže intimní pouto. Co se zdálo být pouhým flirtem, se rychle promění ve znepokojivý příběh síly, zrady a zodpovědnosti s ničivými důsledky… (Film Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (121)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Být padesátiletou ženou, tak ho fakt ve filmu nevykouřím svému nevlastnímu synovi! Nicméně naše hlavní hrdinka (úspěšná advokátka a MCBP v jednom) se ničeho neštítí a klovne manželovi syna, aby ho následně vystrnadila ze svého hnízda a ponechala jeho ostatky hnít v nedalekém lese. Definitivně se nejedná o film pro každého, nicméně mé srdce z toho hnusu plesá. 78 % Celosvětový příjem k 4. 3. 2020: $415,969 ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, koho mi ve filmu bylo nejvíc líto. Jestli stárnoucí Anne, která zase po letech našla lásku a špatně to dopadlo. Nebo jejího muže, který nebyl žádný anděl a chvílemi byl i dost macho a hrubý. Nebo jeho nezletilého syna, kterého Anna skutečně svedla a který se z toho docela pomátl. Ke konci jsem stále čekala, kdy a jak to celé praskne a ono to dopadlo docela jinak a nečekaně. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nejprve společná koupačka a potom jedna šu***ka. Závěr příjemně nejednoznačný a je patrné, že ten opar pochybností a partnerské (ne)důvěry tam zůstane (u každého z manželů v jiné rovině) již navždy. Další severský pozdrav, který solidně šlape na všech frontách. Oba mají velmi výdělečná zaměstnání, dvě poslušné dcerky, velký moderní dům na venkově, spoustu přátel a zdá se, že i v posteli nemají sebemenší problém. Dosavadní sounáležitost ohrozí příchod jeho sedmnáctiletého syna z předchozího vztahu. Z obsahů a trailerů je patrné, co se stane, ona překročí obecně platné hranice, kdy si nebude schopná přiznat své fatální selhání, a tak bude muset (navenek bez špetky svědomí) chránit své rodinné zázemí a postavení – za jakoukoliv cenu. Za scénářem stojí (tak trochu dle očekávání) dvě ženy, jedna z nich následně usedla na režijní stoličku, druhá z nich Maren Louise Käehne je (pár epizodami) podepsaná i třeba pod suverénním Mostem. Pomalé tempo vyprávění předkládá decentní scény těžící z velmi dobrých hereckých výkonů, aby jej záhy narušila scéna s překvapivými detaily. 70% ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Film dost překvapivý pár věcmi. Vlastně přímo dvěma. Neuvěřitelně nečekanou expresí, kdy najednou je péro venku a huba na něm. Stejně jako kozy venku a klobina v mušli. To už ani moc vidět není, ale to je vedlejší. Ta druhá věc je dosti zajímavé a nečekané rozzuzlení, které se dá čekat, ale asi ne každý by byl připraven. Občas musíte jít cestou, která je nečekaná a možná kontroverzní a dostanete o něco originálnější dílo. To je asi i tento případ. Film je na mě dosti pomalý. Až moc se snaží ukázat jaké jsou vlastně postavy, co dělají a jaké jsou. Asi v pohodě obecně, za mě dlouhé jak finská zima. Poté už to naopak jde docela svižně dolů. A je co by se dělo. Jde to rychle. Jenže i přes ty překvapení mám občas menší pochybnosti jakým způsobem na mě film dělá dojem. Obecně jde asi o dobrý film. Objektivně. Za mě velice zajímavé, ale něco na, co asi dosti efektivně časem zapomenu. A nebo taky ne. To ukáže čas. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem co napsat k tomuhle severskému dramatu,které obsahuje i scénu né zrovna pro tenhle žánr. Nakonec napíšu jen ,že celý film si pro sebe ukradla Trine Dyrholm ,protože její výkon je fenomenální. Takže pokud chcete vidět skvělé severské drama a perfektní herecký výkon Queen of Hearts je to co si chcete pustit. 84% --- 8/10 IMDb ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu odkazuje na postavu Srdcové královny z knihy „Alenka v říši divů“ od Lewise Carrolla, která je ve filmu opakovaně zmiňována. (Homerking)

Související novinky

SCANDI 2020 se blíží

SCANDI 2020 se blíží

04.01.2020

Šestý ročník Scandi nabízí to nejlepší ze současné severské kinematografie napříč žánry – od temného noiru přes melancholické drama až po provokativní dokument. Úspěšná právnička zamilovaná do… (více)

Reklama

Reklama