Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(24)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Někdy mám pocit, že přede mnou válku schováváš, Radare." Druhá série hledání smíchu a lásky mezi amputacemi a penicilinem byla vynikající. Zejména přílet Charlieho o páté si nikdy nenechám ujít a závěrečný Souboj agentů byl přesně tím, čemu se chci za války smát. ()

Galerie (278)

Zajímavosti (101)

  • Když film Flying Leathernecks (1951) nevyjde podle plánu, Radar (Gary Burghoff) navrhne, aby se podívali na „Bonzo Runs For President“, zatímco Henry (McLean Stevenson) požaduje „The Thing That Ate The Bronx“ a říká, že by to mohl vidět každou noc. Ani jeden z těchto filmů ve skutečnosti neexistuje. Dále je zmíněn film Bonzo Goes To College (1952). (sator)
  • Když Hawkeye (Alan Alda) čte brakovou literaturu zraněnému chlapci a ostatním zraněným, přichází Frank Burns (Larry Linville) s Houlihanovou (Loretta Swit) a protestují proti tomuto čtení, které prý ruší pacienty. Hawkeye se ptá pacientů, jestli má skončit. Všichni křičí: „Ne!“ Přitom na ně švenkne kamera a lze vidět Igora (Jeff Maxwell) s obvazem na hlavě, jak leží na posteli coby pacient. Jenže v jednom z předchozích záběrů Igor, zcela nerušeně, pracoval v jídelně – přinesl čisté hrnky k varnici s čajem. (pjotri)
  • Část názvu epizody Mr. Hyde odkazuje na slavný román Roberta Louise Stevensona „Dr. Jekyll a pan Hyde“. Z psychologického hlediska symbolizuje postava Hyda nebezpečnou, a proto vytěsněnou část naší osobnosti. (sator)

Reklama

Reklama