Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Herec Tim Allen je skvělý komik - to mi výrazně předvedl poprvé v tomto výborném seriálu, který je další nostalgickou vzpomínkou na dětství a devadesátky. Spousta dobrých vtípků, neustálé popichováni Tima a Ela mě hodně baví. Navíc postava Willsona, který neustále schovává svůj čumák za plotem a poučujeme Tima, jak vyžehlit různé problémy u své ženy (ta občas umí Tima pořádně setřít), je originální a dokonalá. Hlášky jako: "Myslím že ne Time" nebo "Potřebujeme větší výkon" jsem si osvojil a rád je používám, když je tedy vhodná chvíle. V posledních řadách šla kvalita epizod bohužel už docela dost dolů, přesto fajn zábava...8/10. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Kutil Tim se mrzačí na televizních obrazovkách už 20 let, seriál je o chlup mladší než já. Jako malá jsem se na to mohla dívat kdykoliv a na několik dílů za sebou. Po těch letech trošku ztratil šmrnc, ale ráda se na to podívám i dnes. Teď už to asi nepříjde moc lidem tak vtipné jako před 20 lety, lidi teď čekají zábavnou situaci v každé druhé minutě, holt seriálová konkurence je dnes veliká, Time. Oblíbené postavy: Wilson Wilson, Jill Taylor, Al ,,flanelová košile" Borland a Randy Taylor ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Kdyby tento seriál skončil po druhé sérii dostal by ode mě 4 hvězdy, ale jelikož neskončil a dále vaří jen a jen z vody, musím ho poslat do obyčejného průměru. Jak jsem již psal první dvě sezóny byly opravdu povedené , vtipné a zábavné, leč tvůrci se nepoučili z chyb podobných seriálů a uměle tuto sérii natáhli až na nekoukatelnou frašku plnou táááhlých nudných dialogů. ()

Zl0 

všechny recenze uživatele

V dobe keď to bežalo na ORF mi tí čo to pozerávali o tom básnili. Že mrú od smiechu, že je to skvelé a zábavné. Keď som to konečne mal možnosť vidieť u nás, nestačil som sa čudovať čo za sprostosť to je. Síce sa to slovo hodí aj na viac iných seriálov, ale u tohto je to 100% výstižné. Trápne. Normálne som sa hanbil za tých hercov. Brr. ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Tohle je vysněný život každého chlapa milující manželka, 3 kluci, v garáži si stavíte svoje fáro, navštěvujete své oblíbené sportovní týmy, pracujete s nejlepší asistentem Alem Borlandem a za souseda máte nejchytřejšího člověka na Světě, který vždycky přispěchá s užitečnou radou, když jste v koncích. Jen těch nehod se zbavit :). Kutil Tim patří k mým nejoblíbenějším seriálům, ale nastavenou laťku Tim Allen nedokázal udržet až do konce, poslední série je trošku zklamáním. I přesto jasných 5. ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Manželka Richarda Carna, Tudi Roche se pětkrát objevila jako Jillina sestra Carrie. (Kulmon)
  • Stephen Tobolowsky byl původní volbou do role Ala Borlanda. Nemohl se však účastnit natáčení kvůli závazkům k probíhajícímu natáčení filmu. Po natočení čtyř epizod tak byl obsazen do role Richard Karn. (HellFire)
  • Tim má pět bratrů (Rick, Steve, John, Marty a Geoff) a Jill čtyři sestry (Carrie, Robin, Tracy a Linda). (Kulmon)

Reklama

Reklama