Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jde o jeden z klasických rodinných seriálů...když už nic jiného, tak mu je nutno ku cti přiznat, jak vedle Kroku za krokem rozesmíval řadu českých domovů...Bezvadný komik Tim Allen doplňován příjemně vymyšlenými charaktery vedlejších postav, které jsou zahrány víc než mile...Rád jsem podléhal kouzlu tohoto zábavného díla... ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Tohle je vysněný život každého chlapa milující manželka, 3 kluci, v garáži si stavíte svoje fáro, navštěvujete své oblíbené sportovní týmy, pracujete s nejlepší asistentem Alem Borlandem a za souseda máte nejchytřejšího člověka na Světě, který vždycky přispěchá s užitečnou radou, když jste v koncích. Jen těch nehod se zbavit :). Kutil Tim patří k mým nejoblíbenějším seriálům, ale nastavenou laťku Tim Allen nedokázal udržet až do konce, poslední série je trošku zklamáním. I přesto jasných 5. ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

V prvních sériích výborná komedie se zbrklým kutilem, který je posedlý výkonem všeho, co má motor. A co motor nemá, brzo bude mít. Zdatně mu v dobrých scénkách sekunduje unikátně trpělivá a zábavná manželka a tři synkové, moudrý a sečtělý soused za plotem a šikovný televizní asistent, slušňák Al. Od čtvrté série však začíná kvalita klesat a krom Tima Allana, který je obstojný komik hrající konzistentní postavu, je vidět nejdříve odklon ostatních od původního záměru a nakonec nabírání dalšího křoví, aby se autorům, již asi bez nápadů, zvětšil manévrovací prostor. Z úžasné Jill, která ví, co chce a život ji baví, se tak stává kravka posedlá psychologií, lezoucí každému do života bez jasné představy o životě vlastním. Wilson přechází od zamyšleníhodných mouder k pozérskému plácání, Al od flanelového gentlemana k vousatému troubovi a celý seriál začíná moralizovat, ač masáž jako Step by step to není. Ve třetí fázi, tedy v sedmé a osmé sérii, se již jen rozvíjí dříve nalezené patogeny a nelze si nevšimnout, že zmizelo i heslo vyšší výkon. Seriál pak následně, v poslední sezóně již také bez Randyho, naštěstí končí, protože jinak bych musel o tvůrcích psát jako o flanelových podvodnících. ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Tim Allen (s hlasem Václava Postraneckého) na vrcholu. Jako doplňky slouží jeho rodinka, soused bez obličeje, flanelovej kolega, sekačka na trávu s motorem z tryskáče v garaži a Pamela bez "předností". I po letech je to pořád stejně zábavný. Můj nejoblíbenější vylepšovák je autodráhový autíčko s motorem z vysavače. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

To je zas ten Tim Allen. Takovej pomalejší, vlažný, rozsypaný humor pro amerického diváka, ale pořád se u toho člověk pobaví. Navíc tam je ten divný soused za plotem a fousaté Timovo druhé housle. Akorát mi stále neleze do hlavy, jak to, že v seriálech podobného ražení se křestní jméno hlavní postavy kryje s křestním jménem jejího herce :P ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Timu Allenovi bylo za natočení 9 sezóny nabídnuto 50 milionů dolarů a Patricii Richardson polovina této sumy. (HellFire)
  • V pilotním díle "Debut" má Wilson šedivější vlasy než v pozdějších epizodách. (Kulmon)
  • Nářadí Binford, jež sponzoruje Timovu Chvilku pro kutily, nese své jméno po kamarádovi jednoho z produkčních seriálu. (HellFire)

Reklama

Reklama