Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

Platom 

všechny recenze uživatele

Troufám si říct, že Kutil Tim je snad nejpovedenějším sitcomem 90. let. Příběhy šikovně nešikovného kutila, jeho početné rodiny, kamaráda a kolegy Ala ala flaneláka a souseda Wilsona, který léta úspěšně schovával svou tvář za plotem a pokud ještě žije, schovává ji dál. Bylo zajímavé sledovat, jak se s postupem času Taylorovic kluci mění z dětí ve vytáhlé čahouny, Jill a Tima nemilosrdně okousává zub času a jak Timův soused roste stále více do výšky :) Super zábava! ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Tim Allen (s hlasem Václava Postraneckého) na vrcholu. Jako doplňky slouží jeho rodinka, soused bez obličeje, flanelovej kolega, sekačka na trávu s motorem z tryskáče v garaži a Pamela bez "předností". I po letech je to pořád stejně zábavný. Můj nejoblíbenější vylepšovák je autodráhový autíčko s motorem z vysavače. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tim Allen zažil kdysi dávno velmi veselou příhodu. Byl jako idiot. No vážně. Postával na ulici a dýloval kokain. Asi vrozený smysl pro humor, ale tento mladík šel jednoho krásného odpoledne nabídnout "koks" hlídkujícímu strážníkovi. No, nekecám, odseděl si za to dva roky, debil. Čert to sral, každý jsme nějaký. Ale pak ten samý Tim natočil veleúspěšný seriál, který masíroval bránici diváka po několik let a ještě si za to Timmy Allen Dick odnesl mnoho cen. Tady vidíte, že je všechno možné, že i blbej feťáček může vaše dítka vychovávat skrzeva televizi a ještě tím udělat díru do světa. Když jsem sám jako dítko na to čučel, tak se mi to ale líbilo. Co dodat, že? Sranda tam prostě byla. Bravo, Time. ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že se mi v dětství tento seriál líbil. Ale když jsem si ho pustil asi po 20 letech, zjistil jsem, že to jeden z nejlepších sitcomů, co jsem kdy viděl. Tim Allen je génius. Je tam dokonalé snad všechno – narážky na Ala (i samotný Al), Wilsonovy rady, které Tim vždycky překroutí, Jill i výjimečně vtipné děti, což nebývá zvykem. 91 % ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Zábavný, humorný a inteligentní seriál hned tak někdo nenatočí. Tento by mohl být příkladem. Tim je vždy nad věcí a jen tak ho nic nevytočí. A když mu po ruce sekundují vtipní členové rodiny, má divák o skvělou zábavu postaráno. Tim vždy ke každému, byť nejobyčejnějšímu kutilskému počinu, potřebuje vždy extra speciální profesionální nářadí, a tak není divu, že se tak příliš odlišuje od večerníčkovských kutilů Pata a Mata, byť mnohdy dosahuje stejných výsledků. No ale, ... co na tom? Vždyť je to jenom zábavný seriál, že? Ale nám, neseriálovým kutilům by to doma asi jen tak neprocházelo jako Timovi. :-) ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Na základě seriálu vznikla i hra na konzoli Super Nintendo, ve které se Tim probíjel televizním studiem s různými kulisami a bojoval například s chlapíkem oblečeným v kostýmu dinosaura. Většinu stránek manuálu tvořil text „Skuteční chlapi si poradí bez instrukcí“. (HellFire)
  • Během natáčení svého pořadu Tim občas požádá do zákulisí Klause, aby pustil hudbu. Klaus Landsberg pracoval na seriálu v oddělení, které mělo na starost zvukové efekty. (HellFire)
  • Nářadí Binford, jež sponzoruje Timovu Chvilku pro kutily, nese své jméno po kamarádovi jednoho z produkčních seriálu. (HellFire)

Reklama

Reklama