Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ano, tohle jsem kdysi také párkrát viděl a velmi si z toho nepamatuj = nestálo to za moc. Herecké obsazení a humor - u sitkomu dvě základní věci, které tady bohužel nefungovaly. Přesto, nejde o úplné dno, v televizi šly ještě mnohem horší věci, které mě lezly na nervy. Tohle mě jen nebavilo a vysloužilo si to tak lehký podprůměr. ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem někdy někoho slyšel nazývat seriál slovem KULT, tak pro mě je takovým kultem ve světě seriálu právě Kutil Tim. Nezapomenutelné hlášky, které jsem slýchal každý díl. Vtipné příběhy, za kterými se často skrývalo nejedno poučení a nezapomenutelný Timův soused. To vše dohromady tvořilo neumělou dokonalost, na kterou se budu dívat rád stále dokola. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Filmkult zaradil tento seriál medzi tie najlepšie z 90-tych rokov a možno majster Tim pre niekoho aj mohol byť dobrým seriálom, ja som mu však na chuť nikdy neprišiel. Vďaka za to, že ho nesledovala Tryskomyš a nenabila mu plný počet hviezd v každej epizóde aby si zvýšila počet hodnotení, pretože toľkokrát kliknúť na 1* by sa mi už znova nechcelo.Ku cti jeho fanúškom slúži to, že ho boli schopný poslať v ostatných sériach do modrých čísel a úprimne oceniť jeho "kvalitu". ()

monolog 

všechny recenze uživatele

dobrej komediální seriál, akurát mi vadil ten pitomej novej dabing s mahdalem. pak už jsem to přestal sledovat. ale ze začátku to bylo fajn. nezapomenu na scénu, jak Tim stojí u díry do zdi (snad větrání nebo od elektrickýho vedení) a říká, že jestli je tam had, tak ať mu klidně vleze za košili. no a on mu tam vlezl. ()

Platom 

všechny recenze uživatele

Troufám si říct, že Kutil Tim je snad nejpovedenějším sitcomem 90. let. Příběhy šikovně nešikovného kutila, jeho početné rodiny, kamaráda a kolegy Ala ala flaneláka a souseda Wilsona, který léta úspěšně schovával svou tvář za plotem a pokud ještě žije, schovává ji dál. Bylo zajímavé sledovat, jak se s postupem času Taylorovic kluci mění z dětí ve vytáhlé čahouny, Jill a Tima nemilosrdně okousává zub času a jak Timův soused roste stále více do výšky :) Super zábava! ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Timu Allenovi bylo za natočení 9 sezóny nabídnuto 50 milionů dolarů a Patricii Richardson polovina této sumy. (HellFire)
  • Stephen Tobolowsky byl původní volbou do role Ala Borlanda. Nemohl se však účastnit natáčení kvůli závazkům k probíhajícímu natáčení filmu. Po natočení čtyř epizod tak byl obsazen do role Richard Karn. (HellFire)
  • V garáži, kde Tim tráví hodně času, vidíme červenou skříň na nářadí. Stejnou skříň použili filmaři při natáčení snímku 60 sekund i s nálepkou BinFord. (James46)

Reklama

Reklama