Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Kdyby tento seriál skončil po druhé sérii dostal by ode mě 4 hvězdy, ale jelikož neskončil a dále vaří jen a jen z vody, musím ho poslat do obyčejného průměru. Jak jsem již psal první dvě sezóny byly opravdu povedené , vtipné a zábavné, leč tvůrci se nepoučili z chyb podobných seriálů a uměle tuto sérii natáhli až na nekoukatelnou frašku plnou táááhlých nudných dialogů. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Skvelý sitkom so skvelým Timom Allenom, jeho skvelou manželkou a so skvelými troma nepodarenými synmi, ale aj tak sa mi vždy páčil skvelý bradatý pomocník Al (ktorý na rozdiel od Tima vedel, čo robí) a skvelý, takmer mystický sused Wilson, ktorého som, ak mi pamäť dobre slúži, nikdy nevidel ako vyzerá v tvári. ()

Reklama

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 52. ročník (za rok) 1994 - *Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen + nominace (8) - 50. ročník 1992 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen, 51. ročník 1993 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Patricia Richardson, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen, 52. ročník 1994 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Patricia Richardson, 53. ročník 1995, 54. ročník 1996 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že se mi v dětství tento seriál líbil. Ale když jsem si ho pustil asi po 20 letech, zjistil jsem, že to jeden z nejlepších sitcomů, co jsem kdy viděl. Tim Allen je génius. Je tam dokonalé snad všechno – narážky na Ala (i samotný Al), Wilsonovy rady, které Tim vždycky překroutí, Jill i výjimečně vtipné děti, což nebývá zvykem. 91 % ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další kdysi milovaná věc,která mě sice po letech nevytáčí jako Krok za Krokem,ovšem co se týče zábavy je v hutném průměru.Co řada to vetšina absolutně nevtipných dílů,u kterých sem nedokázal vykouzlit ani úsměv,natož smích a zbytek sem se celkem řechtal.Další hvězda mého dětství která bohužel časem přestala zářit,ale jen problikává :-( ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Některé z univerzit a vysokých škol v Michiganu poslali Timu Allenovi svetry a trička s logem školy, aby je mohl nosit během natáčení, což Tim udělal. (HellFire)
  • Poslední americký sitcom, který vyšel na videokazetách. (HellFire)
  • Do role Jill byla původně obsazena Frances Fisher, ale při zkušebním natáčení pilotního dílu na ni publikum reagovalo negativně. Herečka proto byla přeobsazena Patricií Richardson čtyři dny před začátkem natáčení. (HellFire)

Reklama

Reklama