Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

pufina 

všechny recenze uživatele

Kutil Tim se mrzačí na televizních obrazovkách už 20 let, seriál je o chlup mladší než já. Jako malá jsem se na to mohla dívat kdykoliv a na několik dílů za sebou. Po těch letech trošku ztratil šmrnc, ale ráda se na to podívám i dnes. Teď už to asi nepříjde moc lidem tak vtipné jako před 20 lety, lidi teď čekají zábavnou situaci v každé druhé minutě, holt seriálová konkurence je dnes veliká, Time. Oblíbené postavy: Wilson Wilson, Jill Taylor, Al ,,flanelová košile" Borland a Randy Taylor ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Zábavný, humorný a inteligentní seriál hned tak někdo nenatočí. Tento by mohl být příkladem. Tim je vždy nad věcí a jen tak ho nic nevytočí. A když mu po ruce sekundují vtipní členové rodiny, má divák o skvělou zábavu postaráno. Tim vždy ke každému, byť nejobyčejnějšímu kutilskému počinu, potřebuje vždy extra speciální profesionální nářadí, a tak není divu, že se tak příliš odlišuje od večerníčkovských kutilů Pata a Mata, byť mnohdy dosahuje stejných výsledků. No ale, ... co na tom? Vždyť je to jenom zábavný seriál, že? Ale nám, neseriálovým kutilům by to doma asi jen tak neprocházelo jako Timovi. :-) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Pre kutilov ako stvorené ale samozrejme, že práve pre nich ani nie ako pre celú rodinku, ktorá sa chce dobre pobaviť na šarapatkách majstra Tima v podaní výborného Tima Allena, len škoda že časom to už pripadá moc stereotypne až zašlo, niekedy veľa škodí, hlavne keď sa to až moc v podobnom zmysle opakuje. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ve vztahu k Alovi "Flanelovému Ďáblu" Borlandovi stěrkotvorný antikutil Tim Taylor, jehož doma stírá jeho zlatá manželka (nebo spíš světice, když se vezme v úvahu její trpělivost...pamatujete třeba jak Tim ztratil snubní prsten?:)) Jill a jehož hlubokými moudry podporuje anonymní soused Wilson, je klasik televizní zábavy. A ve dvojkombinaci s Dinosaury to byly úžasné podvečery kdysi dávno v začátcích jedné nejmenované komerční televize. PS: Mahdale, ty žes někdy dělal dabingového režiséra???!!! ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že se mi v dětství tento seriál líbil. Ale když jsem si ho pustil asi po 20 letech, zjistil jsem, že to jeden z nejlepších sitcomů, co jsem kdy viděl. Tim Allen je génius. Je tam dokonalé snad všechno – narážky na Ala (i samotný Al), Wilsonovy rady, které Tim vždycky překroutí, Jill i výjimečně vtipné děti, což nebývá zvykem. 91 % ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Al se původně měl jmenovat Glenn. (Kulmon)
  • Tim má pět bratrů (Rick, Steve, John, Marty a Geoff) a Jill čtyři sestry (Carrie, Robin, Tracy a Linda). (Kulmon)
  • V seriálu je nejstarším bratrem Brad, o 13 měsíců než Randy. Ve skutečnosti je představitel Randyho o měsíc a den starší než Brad. (Kulmon)

Reklama

Reklama