Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka FBI je zatažena do vyšetřování kolegy ohledně nadpřirozena. (Disney+)

Recenze (84)

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľký začiatok najlepšieho možného seriálu čo som mal možnosť vidieť a ani nehovoriac ako o samostatnom pilotnom diely, neskutočný začiatok. Herci David Duchovny a Gillian Anderson sú vo svojich úlohách agentov FBI Foxa Muldera a Diany Scully famózny a hneď od prvého momentu dokážu vierohodne upútať ako by sa pre tieto úlohy narodili. Odporúčam zakúpiť DVD vydanie tohto seriálu s výborným CZ dabingom. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám seriál neuvěřitelně rád. Jako malej jsem prosil rodiče, aby mě nechali večer koukat a nakonec jsem se u něj vždy strašně bál. Tak to chodilo týden, co týden. Jenže vzpomínky a nostalgii stranou. Nyní koukám na celý seriál znovu a pilotní patří (samozřejmě jen dle mého názoru) k těm slabším. Což samozřejmě neznamená nic špatného. Naopak jsem rád, že úvod nebyl slabý a přesto byl v dalších částech překonán. Chemie Scullyová/Mulder funguje od samého začátku a ufouni již začínají ufounovat. Jen to pořád trošku drhne. Kvalita teprve přijde. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto famózní začátek famózního seriálu, který si svou neuvěřitelně vysokou laťku držel až téměř do samého konce. Skvělá dvojka (David Duchovny a Gillian Anderson) si skvěle sedla a ač na první pohled nesourodý pár se ukázal, jako sehraný tým, který si dokáže poradit v jakékoli situaci a hlavně, která za sebe navzájem dýchá. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Agentka FBI Dana Scullyová (Gillian Anderson) dostává od svých nadřízených nevšední úkol - má dohlédnout na agenta Fox Muldera (David Duchovny), který se až příliš detailně zabývá odloženými případy. Společně se vydávají do Oregonu, kde je několik nevyřešených úmrtí mladých lidí. Po příjezdu na místo zjišťují, že místní policie něco skrývá, a že všechny oběti něco spojuje. Kdo však bude další obětí a dokáží tomu Mulder se Scullyovou zabránit? ... Jako úvodní film k seriálu naprosto skvělé, jako samostatný film o ničem. Jde o tom, že pokud jste měli nějaké otázky na začátku, tak na konci tohoto filmu nejenže nebudete mít žádné odpovědi, ale otázek budete mít stokrát víc (předpokládám, že už tento první "film" byl točen se záměrem pokračování a nejen zkoušky, jak se k tomu postaví veřejnost). Nicméně i přes lacinost výpravy tohoto pilotu se podařilo nastolit atmosféru, která pak diváka provází celým seriálem... A fakt se těším na těch dalších 200 dílů, byť mi to nějaký ten pátek zabere :) ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní díl nejlepšího scifi seriálu všech dob. Mimozemské únosy, implantáty, první setkání legendární dvojice Muldera a Scullyové a první objevení Kuřáka. Atmosféru to má perfektní a pilotní díl splnil svou úlohu dokonale. Můžeme se tedy vydat na dlouhou cestu paranormalnich jevů a konspirací a, že to bude pekelná jízda o tom není třeba diskutovat. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (26)

  • Když Scullyová (Gillian Anderson) poprvé vstoupí do Mulderovy (David Duchovny) kanceláře a dívá se na zeď, můžeme si všimnout, že plakát „I Want to Believe“ lze vidět celý. V dalším záběru, kdy Scullyová prochází kolem plakátu, je již částečně skrytý za papíry, které jsou před ním naskládané. (Kubaaa97)
  • Prvý diel sledovalo 12 miliónov divákov. (kacer4)

Reklama

Reklama