Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Phoebe slaví s přáteli své narozeniny. Zatímco oslavenkyně a Joey už dávno sedí v restauraci, ostatní se zpozdili. Chandler s Monikou řeší manželský spor a Rachel nechce nechat doma malou Emmu s matkou Rosse Judy. Když přátelé po dlouhé době do restaurace konečně přijdou, Phoebe zmizí na rande s Mikem. Rachel s Rossem se vracejí za svou dcerkou a Chandler s Monikou také spěchají domů, moc rádi by si už také založili vlastní rodinu. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

kratajirka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Emma je zabouchlá v bytě) Rachel: Tak dělej něco, vyraž dveře. Ross: Rád bych, ale trpím na modřiny. Rachel: Co když vyskočí z postýlky? Ross: Hlavičku nezvedne, ale skákat umí! Rachel: Nechala jsem zapnutou troubu! Ross: Od devádesátýhošestýho nevaříš! Rachel: Nechala jsem puštěnou vodu! Ross: V klidu, nenechala jsi ji puštěnou! Rachel: Nechala jsem otevřený okno, co když tam vlítne pták?! Ross: No jo máš pravdu, něco slyšim! Holub. Ne orel! Dosedl na sporák a hned vzplanul! Malá, když to vidí, vyskočí tomu obrovskému ptáku na pomoc... Orel to však považuje za útočný akt a popadne malou do svých spárů. Mezitím voda z kouhoutků zatopuje celý byt. Malá a orel ve smrtelném sevření krouží ve vodním víru, který zaplavuje byt! Rachel: Jestli je to pravda, budě tě to mrzet! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Čašník, ktorý obsluhuje Phoebe (Lisa Kudrow) a Joeyho (Matt LeBlanc), je Dan Bucatinsky, herec, scenárista, producent a režisér seriálu Terapie online (2011), v ktorom hrala aj Lisa Kudrow (Phoebe). Dan v seriáli stvárňuje jej asistenta Jeromea Sokoloffa. Obaja neskôr získali opakujúce sa role v seriáli Skandál (od r. 2012). (Pat.Ko)
  • V skoršej epizóde Phoebe (Lisa Kudrow) svojmu bratovi povedala, že narodeniny má vo februári. No ale keď všetci meškajú na jej narodeninovú oslavu, oslávia to na Halloween. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno