Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sisko prožívá vizi života spisovatele sci-fi příběhů v Americe roku 1953. (SkyShowtime)

Recenze (8)

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hezký provedení nemůže nahradit naprostou absenci obsahu, zápletky, děje a pointu jemnou jak rána kladivem. EDIT: AU - za ten závěrečnej dialog zapomínám na vizuál za 1* a dávam zaslouženej odpad. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám rád retro díly. Zajímavostí je, že „nepozemšťani“ jsou „odmaskováni“. Ale dramaturgicky vděčnější by podle mě bylo v minulosti rovnou začít, místo podání, kdy víme, že se jedná jen o vize/halucinace kapitána (ze kterých se náhle probudí). Přineslo by to větší napětí a očekávání a možná by víc dozněl „zvrat“ na konci, co když celý seriál s černošským kapitánem je fantazií někoho jiného, kdo potřebuje vizi lepší budoucnosti. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně zajímavá epizoda, vidět všechny ty postavy bez maskování. Ze začátku jsem vůbec nevěděl o co jde a postavy poznával až se spožděním po hlase. Martok mi hodně dlouho vrtal v hlavě. Bohužel postupně všechno míří k jediné pointě, že po válce byli v USA rasisti a černoši nesměli do vesmíru Měl jsem rád Roddenberryho protirasistický podtext mnoha epizod, tohle je ale hrozně násilné. Promrhaný potenciál, ačkoli některé dialogy v redakci jsou super. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama