Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nehoda promění O'Brienovu malou dceru v nezvladatelnou, nespolečenskou puberťačku. (SkyShowtime)

Recenze (8)

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénář je moc děravý. Ze škrábnutí doktor léčí pacienta několik dní, když změna pohlaví mu nečiní potíže během maximálně pár hodin. Postavit dítěti na planetě jurtu je těžší, než mu dát panenku a poslat ho zemřít zpět v čase na opuštěnou planetu. A vše ve vyřeší náhodou. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I am a Klingon warrior, and a Starfleet officer. I've piloted starships through Dominion minefields; I've stood in battle against Kelvans twice my size; I courted and won the heart of the magnificent Jadzia Dax. If I can do these things, I can make this child go to sleep!" ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu zajímavý námět (ačkoli podobný už byl) a úleva po předchozích mizerných epizodách. Málem bych dal i tři. Na druhou stranu nechápu proč by dospělá Molly (krásná Michelle Krusiec - žádné dítě, 24 let) nemohla trávit víc času v simulátoru, když v jiných epizodách tam trávili věčnost. A to zesměšňování Worfa už mi pořádně leze krkem. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

na hraně odpadu - time travel shit bez pointy jen aby dostali před kameru retardovaně se chovající holku a udělali si zbytečnou prdel z Worfa. Hahaha etc. (Btw. to jak je O'Briannova rodina otloukánek vesmírných katastrof gigantických rozměrů je už taky trapný až za hrob.) ()

Reklama

Reklama