Reklama

Reklama

Nad ránem

(seriál)
  • USA Daybreak
Trailer 2
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Horor
USA, 2019, 7 h 47 min (Minutáž: 39–50 min)

Předloha:

Brian Ralph (komiks)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Flákač si užívá v postapokalyptickém Los Angeles. Snaží se najít dívku svých snů, přelstít tupé ghúly a nepřátelské gangy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (58)

karmvill 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející postapo vsazené do typické teenagerské highschool slaďárny. Škoda, že celá první řada zve na nikdy nevzniknoucí řadu druhou... čímž si dost podráží vlastní dramaturgii a hlavní cíl celé série, který se původně zdál jen prvním malým úkolem v řadě, se jako FINAL super shit rozhodně netváří a nekoná. 40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seriál „Daybreak“ není rozhodně tak vtipný, jak bych doufal, není to taková třeskutá jízda, jak bych si myslel. Místy je hodně vidět, že je to young adult a třeba osmý díl díky tomu vůbec nefunguje, protože je to prostě moc otřepaná dramatická romance. Jsou zde hluchá místa, ale jinak je to relativně originální postapo pohled na jedno městečko a jeho obyvatele. A nenudí to, alespoň po většinu doby ne. ()

Reklama

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Zajimavy tynedžersky serijal, kery mě bavil přesně do dila, kde se to cele posralo z tim vyjebanym LGBT a kuřtbuřzkym směrem. Co asyk pak ma z těch našich pajtašku vyrozt. Furt do nich musime valit, že to je normalni? Sorač, ale svjet se v dupu obraci a tak tu nechybi homo, azija, kakao ze svym asyk pohodovym rasizmem vuči bělobam… a přytom to ma ftip, napad i gulyky… njn… bez tohoto dnešniho liberalneho bordela bych dal i pjet, ale tak. Tak snad přyště. Zdař buch! ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Horory často fungují jako komentář ke stavu společnosti a tohle komentuje mládež pro mládež, woke pro woke. Vzpomněl na komediální seriály jako Community nebo Due South, tady je taky hodně humoru až ve druhé nebo třetí vrstvě a musí se nad tím krapet přemýšlet. Náramně jsem se bavil. Hodně mě nezapadala osmá epizoda, ale po závěrečném finále se stejně ukázala jako vztyčený prostředníček dnešnímu modernímu "feminizmu". ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Zábavná postapo teenage dramedy. Především první polovina je naprosto excelentní, spousta povedenejch vtípků a nejrůznějších pěkných vtípků na úkor televizních formátů. Pak se to trošku jako příběhově dosere, a především osmá episoda mi přišla jako že někdo prohrál sázku se svojí holkou, a nechal ji natočit celou epku samotnou. Ale každopádně celkově další slušný Netflix zápich. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama