Reklama

Reklama

Ranč U Zelené sedmy

(seriál)
  • Slovensko Ranč Pri zelenej sedme
všechny plakáty
TV spot 13
Komedie / Rodinný
Česko, (1998–2005), 18 h 49 min (Minutáž: 26–29 min)

Hrají:

Miroslav Noga, Milena Steinmasslová, Jana Štěpánková, Lubomír Kostelka, Marián Beník, Pavel Zedníček, Ivana Škarková, Patricie Pagáčová, Robert Jašków (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(42)

Obsahy(1)

Donedávna byli Kudrnovi rodina jako každá jiná. Žili ve městě, maminka (Milena Steinmasslová) optička, tatínek (Miro Noga) počítačový programátor, děti typické "oběti konzumní společnosti". Jediným disharmonickým bodem jejich životů bylo soužití se sarkastickou babičkou (Jana Štěpánková), upoutanou na kolečkové křeslo a nešetřící jízlivými poznámkami. Pak se to ale stalo - jistý notář jim telefonicky oznámil, že Kudrnův strýc Hubert (o kterém slyšeli poprvé) zemřel a odkázal jim statek. Maminka, nadšená zastánkyně zdravého života, to uvítala s nadšením, ostatní s rozpaky. Přesto se Kudrnovi na ranč přestěhovali a začala tím velká zemědělská sága, kdy se pošetilí městští lidé naivně pouštějí do sžití s přírodou. Nad některými nápady jejich nejbližší soused, starousedlík Jeřábek (Lubomír Kostelka), jen kroutí hlavou. (Česká televize)

(více)

Videa (17)

TV spot 13

Recenze (207)

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

Špatné a to velmi. Tihle rodiče nejsou roztomile hraví, ale prostě pitomí. Děti mají jejich intelekt nahrazovat jakýmsi nadhledem v komentáři syna, ostrovtipem nejmladšího a "složitostí" dcerky. To jsou všechno ale mechanizmy každého druhého rodinného seriálu a tady se jen opakují a to ještě v hloupoučkých dialozích hlupoučkých příhod. Celé je to trapné a zbytečné. 10% ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Nenenenenene sebevětší manifest toho, jak moc je cool žít prostě na venkově místo města na mě nepůsobí ani v nejmenším. Já bych svoje město za zaplivanej ranč nikdy v životě nevyměnil! Alespoň je to ale podáno s roztomilou naivitou, díky které je Ranč U zelené sedmy (idiotskej název) docela koukatelnej seroš. ()

Reklama

Arccos 

všechny recenze uživatele

Kdyby lidi sledovali tohle a ne přitroublé akční seriály, byl by konec blbe nálady ve státě. Protoze právě tak na mě seriál působí. Většinou vtipný, oddychový a hlavně pro celou rodinu. Druhá a třetí řada o poznání slabší, ale komu se líbila jednička, už od nich neodejde. Excelentní Jana Štěpánková (a její-babiččiny hlášky). ()

Oudis 

všechny recenze uživatele

Co na to říct...seriál o české rodince, která se přestěhovala z města na venkov. Každým dílem nás provázejí svým většinou úsměvnými zážitky, leč někdy mi to přijde až sarkastické. Ovšem když tento film běžel v televizi velmi rád jsem se na něj zadíval. Jak už zde mnozí píšou a u je to tak i u většiny seriálů čím déle se vysílá, tím je to horší, aneb první, maximálně druhá serie jsou nejlepší. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typická dedinská záležitosť, niekedy až nápadne pripomínajúca Slunce seno tým prostredím, cítiť z toho kravince. Dabovaný Noga je úder lakťom pod rebrá. Pokiaľ tam nechceš jeho nos a hlas, tak na čo ho vlastne do projektu brali, veď to bol akurát komediant a naháč z Vášnivých známostí. S odstupom času ale poteší pohľad na mladé tváre, ktoré časom dozreli, zostarli a niektoré majú už trvalý pobyt tam, kde sme si všetci naozaj rovní. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (15)

  • V druhém díle, když si jde babička Kudrnová sednout k počítači jí rodinka zapne notebook, ale vedle toho je vidět i normální monitor od stolního PC. (Elisebah)
  • Ač děj seriálu se odehrává nedaleko Českých Budějovic, v půběhu první série se objevuje většina aut se zlínskou poznávací značku. Je to důsledek toho, že zpočátku na seriálu spolupracovaly Zlínské Ateliéry. Rovněž úvodní scény seriálu, které se odehrávaly na pražském sídlišti ve Vysočanech, byly filmovány ve Zlíně, konkrétně na sídlišti Jižní Svahy. (Lkprak)

Reklama

Reklama