Reklama

Reklama

Ranč U Zelené sedmy

(seriál)
  • Slovensko Ranč Pri zelenej sedme
všechny plakáty
TV spot 15
Komedie / Rodinný
Česko, (1998–2005), 18 h 49 min (Minutáž: 26–29 min)

Hrají:

Miroslav Noga, Milena Steinmasslová, Jana Štěpánková, Lubomír Kostelka, Marián Beník, Pavel Zedníček, Ivana Škarková, Patricie Pagáčová, Robert Jašków (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(42)

Obsahy(1)

Donedávna byli Kudrnovi rodina jako každá jiná. Žili ve městě, maminka (Milena Steinmasslová) optička, tatínek (Miro Noga) počítačový programátor, děti typické "oběti konzumní společnosti". Jediným disharmonickým bodem jejich životů bylo soužití se sarkastickou babičkou (Jana Štěpánková), upoutanou na kolečkové křeslo a nešetřící jízlivými poznámkami. Pak se to ale stalo - jistý notář jim telefonicky oznámil, že Kudrnův strýc Hubert (o kterém slyšeli poprvé) zemřel a odkázal jim statek. Maminka, nadšená zastánkyně zdravého života, to uvítala s nadšením, ostatní s rozpaky. Přesto se Kudrnovi na ranč přestěhovali a začala tím velká zemědělská sága, kdy se pošetilí městští lidé naivně pouštějí do sžití s přírodou. Nad některými nápady jejich nejbližší soused, starousedlík Jeřábek (Lubomír Kostelka), jen kroutí hlavou. (Česká televize)

(více)

Videa (17)

TV spot 15

Recenze (207)

eileen odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je něco pro mě naprosto nepochopitelného, nekoukatelného, napsala bych nejraději až dementního. Pro jakou věkovou skupinu to má být, to je neidentifikovatelné. Naprostá zbytečnost, nyní navíc po několikáté v TV a ještě po 21. hodině večer, což je hrůza, jen to zahlédnu v programu a už se mi ježí vlasy na hlavě!!!! ()

Arccos 

všechny recenze uživatele

Kdyby lidi sledovali tohle a ne přitroublé akční seriály, byl by konec blbe nálady ve státě. Protoze právě tak na mě seriál působí. Většinou vtipný, oddychový a hlavně pro celou rodinu. Druhá a třetí řada o poznání slabší, ale komu se líbila jednička, už od nich neodejde. Excelentní Jana Štěpánková (a její-babiččiny hlášky). ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Fajn český seriál, který jsem jako mladší pravidelně sledoval. Rodinka byla obsazena a zahrána obstojně, jednotlivé příběhy byly lehce ulítlé, ale celkově vtipné a já se u Ranče U Zelené sedmi dobře bavil… tedy alespoň u první série. Druhá už mi přišla zbytečně natahovaná a ne tak vtipná. Beru jednu hvězdu, nechávám dvě a třetí sérii si pro jistotu odpustím. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč cpe Česká televize zrovna do tohohle šmejdu. Předloha možná není špatná, ale provedené je žalostné. lavně díky hereckým výkonu všech mladých protagonistů, kteří zde v tomto absolutně selhávají. Je zde vidět rozdíly, jak to vypadá když někdo hrát umí (Stašová) a neumí (omladina). Jejich antihraní působí tak křečovitě, že si to nejde nevšímat. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Nenenenenene sebevětší manifest toho, jak moc je cool žít prostě na venkově místo města na mě nepůsobí ani v nejmenším. Já bych svoje město za zaplivanej ranč nikdy v životě nevyměnil! Alespoň je to ale podáno s roztomilou naivitou, díky které je Ranč U zelené sedmy (idiotskej název) docela koukatelnej seroš. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (15)

  • Hájovna se nachází v Ostrovci. Další natáčecí místa byla v Hořovicích, Cechovicích, Zbirohu, skiareálu Zadov. "Dům na prodej" v díle "Černý pátek na ranči" je Kouřimecká rybárna nedaleko Týřovic na Rakovnicku. Ta si "zahrála" taktéž ve filmu Smrt krásných srnců (1986). Statek z 1. série je statek za obcí Vysoké pole (tzv. Na Ryliskách) u cesty směrem k památníku Ploština. (M.B)
  • V druhém díle, když si jde babička Kudrnová sednout k počítači jí rodinka zapne notebook, ale vedle toho je vidět i normální monitor od stolního PC. (Elisebah)
  • Třetí řada se natáčela z velké části během léta 2003, od 7. 7. 2003 do 15. 8. 2003., zimní scény mezi 18. 1. až 29. 1. 2004, jarní následně 25. 3. až 18. 4. 2004. (Likan7)

Reklama

Reklama